Szia
Simán tudsz állítani rajta. A váltókarhoz csatlakozó rudazaton kilazítod a anyát (anyákat) és tudsz állítani rajta.
Nekem is lent volt nagyon és pipecül magadhoz állithatod.
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni most vettem egy kawa z 750 et és olyan problémám lenne hogy nekem nagyon lent van a váltókar, ezen esetleg lehet változtatni? Váltásnál alig fér oda a lábam annyira lennt van lehet ezen feljebb állítani anélkül hogy szervízbe kéne vinnem? Előre is köszönöm a segítséget, sokat segítenétek a válaszokkal
Hosszú idő után felkerült a pazzaz kormány, amit plexi hiányra javasoltak nekem kegyetlen jó lett így a motor. 20km/h-val megyek gyorsabban a gyári kormányhoz képest azonos kényelemmel Sokkal kezesebb is lett. Barátnőm sem panaszkodik már hátfájásra a más tartás miatt másik jó dolog meg a Triboseat, ami egy csuszásgátló háló a hátsó ülésre 5*
köszi :)
A töredékéből megcsinálnám magamnak...
Ezt próbálta már valaki esetleg? http://szokemotor.hu/aruhaz/pr...
Simán tudsz állítani rajta. A váltókarhoz csatlakozó rudazaton kilazítod a anyát (anyákat) és tudsz állítani rajta.
Nekem is lent volt nagyon és pipecül magadhoz állithatod.
A segítségeteket szeretném kérni most vettem egy kawa z 750 et és olyan problémám lenne hogy nekem nagyon lent van a váltókar, ezen esetleg lehet változtatni? Váltásnál alig fér oda a lábam annyira lennt van lehet ezen feljebb állítani anélkül hogy szervízbe kéne vinnem? Előre is köszönöm a segítséget, sokat segítenétek a válaszokkal
Fényképezd le milyen forma
Aztán ilyenkor szoktak jönni azzal, hogy ááá ott biztos nincs, de erre csak annyit szoktam mondani, hogy: Láttam én már karón varjút...
végre összeállt a gép , viszont 2 csavart elhagytam ami az idomokat rögzíti , hol kapok én ilyent? esetleg ha valakinek van kérem ne tartsa magában
Meret M
Ár: 23.500.-ft
Címem z.kawa@freemail.hu
De az ára jóval szebb 130 eur.
Utána már konzolos.
Kb. 26 ezer az ára.
3 hèt a szállítási idő.
Én tudok puig plexiben termékekben segíteni.