Hali.Sztem 6os csavar finom menetes és 2,5cm a menet hosszusága.Alul két oldalt hátul van ez fogja még a fejidomot.Ha ülsz a mocin és nézed a fejidom alját látod jobb és baloldalon is.
Hali!
Ha meghülyülök sem bírok rájönni, hogy hova való az a csavar neked a fejidomnál. De ha megadod a csavar méreteit, akkor körülnézek a garázsba, hátha tudok túrni valahonnan.
Sziasztok! A képen látható indexből keresek egyet. Ha esetleg valakinek lenne akkor megvenném mivel a jobb hátsót búráját sikerült elhagynom.
Köszönöm !
Komolyra forditva a szot, ha egy motornak olyan (gyari) hibaja lenne, hogy kigyullad, annak a gyartasat/forgalmazasat nyilvanvaloan azonnal leallitanak, igy kozel 99.9%-os valoszinuseggel a Z sem fog kigyulladni.
A videon pedig lathatolag egy vegletekig szetreszelt versenygeprol van szo, ahol minden megtortenhet, mint latjuk ez is ...
Nem összeesküvés elmélet gyártás, csupán a a kawásokról másokban általad gyártott kép/előítélet. Ahogy reagálsz bármilyen hsz-ra, ne csodálkozz!
Ha Suzuki/Honda, vagy bármi más lett volna, akkor is megosztom a GS-en, "ilyen is van" címszóval, annyi különbséggel, hogy nem itt érdeklődöm a tapasztalatok iránt.
Megtalálhatnád már a saját békéd, ahelyett, hogy pocskondiázol. Nincs "mi" meg "ti", "csak" motorosok vannak. Az ellen harcolj, aki ellen van miért! Amit most csinálsz azzal nem nyersz semmit!
Kitöltetlen? Mit írjak még? A fotógalériámból látod kb miket gurulok, privátban meg tudsz levelet írni. Szerintem így is több, mint amit sokan beírnak.
A z1000-et már próbáltam többször, azért is tetszik, de típushibáról ezeddig nem hallottam (remélem ezután sem). Bocs, ha félreérthető volt a kérdés.
Na tessék szegény lovi, mi lesz most veled?
Be is cseszne ha FIGU ilyet tenne a hátsó felemmel, lévén ő sokkal régebbi tag itt!
Szegény, összeesküvés elméletet gyártó fejeddel most mi lesz így?
Sajnos Figuval még nem sikerült össze futni, de ne sértődj meg ha azt mondom sokkal jobb arc mint te.
Amúgy jellemző a kicsinyes jellemedre, hogy már megint a szerencsétlen gs fórumon stikában, a típus, és márka tulajok háta mögött poénkodsz, poénkodtok és fikáztok. Régen is erről szólt az a topic, most sincs másként. Ez meg titeket minősít.
No de én sem haragszok ám, térj haza vissza oda Isten hírével, aztán légy boldog.
az illetlenség a nem bemutatkozásnál kezdődik szerintem ilyen a kitöltetlen adatlap
egyszerűen egy hülye kérdésre kaptál egy hülye választ ezen ne sértődj meg
egy versenymotort szériához hasonlítani finoman szólva csacskaság,
és a verseny baleseteket utcai típushibához nem különben
ha típushibára vagy kíváncsi kérdezd azt de inkább használd a keresőt
Fisihez semmi közöm, téged pedig nem bántottalak
Csak mondom, a videón spontán kigyulladt egy kawa, baleset nélkül! A kérdésem arra irányult, hogy van-e bármi olyan típus/konstrukciós hiba a kawánál (azon belül pl a z1000-nél) ami ilyet produkálhat? Egyedül itt kérdeztem meg (a GS-be érdekességképp posztoltam), de ha ez fisi felé akart seggnyalás lenni, Neked is gratulálok!
Biztosan nehezebb azt válaszolni, hogy "nem tudok még csak hasonló esetről sem", sokkal könnyebb rugdosni ugye?! Már valóban bánom a kérdést, majd elolvasom, ha közlik mitől gyulladt ki.
ez komoly
az a kérdés hogy kigyulladhat e 1 motor
ezt minden topikban megkérdezted
ne haragudj meg de az éves hülye kérdés kategóriát nálam már most viszed
természetesen bármi kigyulladhat, de a statisztikák alapján a buszok kb 50 szer gyakrabban gyulladnak ki
az elmúlt 5 évben kb 2 db motor gyulladt ki baleset miatt
Hali srácok.Nincs vkinek elfekvőben véletlenül egy hatlapfejű peremes metrikus csavarja?A fejidomnál van kétoldalt és elhagytam az egyiket.Keresgéltem de csak fémszinűt találtam eddig és az kicsit bután nézne ki.Szóval ha van vkinek kérem jelezze felém.Szives köszönet
Megnyugodhatsz élőben is őszinte vagyok. Nem mondanám már nagy elvakultságnak, utóbbi időben kurvára leszarom már ki mit vesz. Az ő dolguk. Nekem ez ami van az jó.
Nem gondolnám hobbinak, pláne úgy, hogy a a GS500 fikázásaidra reagáltam a saját tapasztalataimmal.
A minap összefutottam a Hondásoknál az egyik "bandatagoddal", hagy ne mondjam mennyire ki volt Ő is, hogy ilyen létezik, értem ez alatt az elvakultságod. Nem gond, nem haragszom. Ha Isten úgy akarja fogunk személyesen is találkozni, kíváncsi vagyok személyesen is ugyanilyen őszinte vagy-e, de a koncepciódon akkor sem nagyon tudok elmenni.
Amit az előbb írtam semmi kritika nem volt benne, csak látva egy ilyen videót bocs ha felmerül a kérdés bennem, hogy mennyire fordulhat elő ilyesmi normál utcai motoroknál is, pl igen, az SX-nél, ami többek között nekem is tetszik.
Szóval kérdezek, és az általad oly hűen képviselt űber kawa közösséget így próbálod prezentálni, hogy lehordasz mindennek? Gratulálok!
Gondoltam hátha valaki talált már olcsóbbat vagy megválna sajátjától.