Kicsi Z 750- nél milyen időközönként szoktátok ellenőriztetni a szelephézagot? Mivel lapkás, már látom nem lesz ez occó mulatság...
SZal ha jól látom a gépkönyv 24 ezer km- t ír, de pl volt Er- 5 - ös Kawám ott 12 ezrenként volt írva de soha nem kellett előbb mint 24 ezer ellenőrizni.
Véleményeket várom!
Másik, írja 24 ezernél az injektor szinkront is- ezt ki milyen időközönként csináltatja meg?
Szia! A magyarnyelvű beszerelési útmutatót le tudnád nekem fényképezni és elküldeni? Nekem is van egy ilyenem, de valahogy nem működik... :S Használtan vettem nincs hozzá útmutató és nem jön össze már 1 éve csak ott porosodik... Előre is köszi!
Hali!
Én kb 3 éve csináltattam a Miskolci Kawánál, 20 papírba fájt... végeredményt ne részletezzem...
A szimering gyári méret: 41x53x8/10, 5 (motoralkatresz.en-n 2200Ft/csomag)
Olaj szerintem meg 10w, hogy melyik márka azt passzolom. De ha változtatni akarsz a keménységén a villának, akkor simán eltérhetsz tőle.
Sziasztok. 2004-es z750-em első tellojabol szivárog az olaj... Kérdésem az lenne h valaki tudja h mekkora szimmering jár bele? Milyen olajat tegyek bele? Esetleg valaki már járta ezt meg?
Válaszokat előre is köszönöm!
Hali!
Mind1, hogy hogy tolod rá , mivel olyan mint egy sima izzó. Bár lehet csak egyféle képpen tudod rendesen rádugni. De ahogy anno az elektro tanárom mondta: "annak a szarnak mind1, hogy az áram jobbról-balra, vagy balról-jobbra közlekedik"
Enyhén hülyegyerekes megfogalmazás, de legalább megértettük!
Tényleg korábbi kérdésemre nem tud esetleg valaki valaszolni?
"Lehet hogy ez egy hülye kérdés lesz, de elektromosságban eleg off vagyok. :)
Levettem a z750 - em( 2010-es) lámpáját. Visszarakáskor kicsit elbizonytalanodtam hogy hogy is volt a csatlakozó a tompított és a refi izzóján.Az izzóból két érintkező áll ki.Az számít hogy a csatit hogyan forditom mikor rányomom?"
Kérdés!
Kicsi Z 750- nél milyen időközönként szoktátok ellenőriztetni a szelephézagot? Mivel lapkás, már látom nem lesz ez occó mulatság...
SZal ha jól látom a gépkönyv 24 ezer km- t ír, de pl volt Er- 5 - ös Kawám ott 12 ezrenként volt írva de soha nem kellett előbb mint 24 ezer ellenőrizni.
Véleményeket várom!
Másik, írja 24 ezernél az injektor szinkront is- ezt ki milyen időközönként csináltatja meg?
Itt is köszönöm a válaszokat előre is!
Én kb 3 éve csináltattam a Miskolci Kawánál, 20 papírba fájt... végeredményt ne részletezzem...
A szimering gyári méret: 41x53x8/10, 5 (motoralkatresz.en-n 2200Ft/csomag)
Olaj szerintem meg 10w, hogy melyik márka azt passzolom. De ha változtatni akarsz a keménységén a villának, akkor simán eltérhetsz tőle.
Sőt ha valaki a xx ker. Körül van az is jöhetne.
Én is láttam már a környéken!
Köztünk van az akinek a szép kis fekete 2007 utáni z-je a 23 ker. újtelep utca környékén látható?
Válaszokat előre is köszönöm!
a tulaj két hét múlva lesz otthon, így képről tetszik!
előre is köszi!
Sajnos a stekkeren nincs ami meghatározza az irányt.
Gondoltam is hogy ezert mindegy.
De más hinni és tudni!
Köszi a segítséget.
Mind1, hogy hogy tolod rá , mivel olyan mint egy sima izzó. Bár lehet csak egyféle képpen tudod rendesen rádugni. De ahogy anno az elektro tanárom mondta: "annak a szarnak mind1, hogy az áram jobbról-balra, vagy balról-jobbra közlekedik"
Enyhén hülyegyerekes megfogalmazás, de legalább megértettük!
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Kawasaki_Z750_25434256.htm?ma=1
"Lehet hogy ez egy hülye kérdés lesz, de elektromosságban eleg off vagyok. :)
Levettem a z750 - em( 2010-es) lámpáját. Visszarakáskor kicsit elbizonytalanodtam hogy hogy is volt a csatlakozó a tompított és a refi izzóján.Az izzóból két érintkező áll ki.Az számít hogy a csatit hogyan forditom mikor rányomom?"