Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Platninak hívom a lábtartó konzol lapját.
Az enyémet is hegesztették egy kis üveges kóláért, azóta is tart.
azt mondjuk nem tudom melyik rész a platni
én már a 20tól is rosszul voltam. aztán elvitték a motort egy körre és visszahozták lábtartóval a kézben. utána már csak hegesztve lett. de még tart.
Bontóba 20 körül? 2009-ben Kawa-miskolcban mondtak a platnira 17-et újonnan. Mondjuk hol vannak már a régelmúlt szép békeidők...
Hello. Elvileg ha hozzáértő ember csinálja, akkor hegeszthető. Nekem már javították és gond még nem volt vele. Amúgy bontóban 20e körül vesztegetik.
Köszönöm a segitséget,megnézem akkor
Helló!
Az indexek villogásának sebessége az ellenállások/fogyasztók összértékétől függ, így erősen valószínű, hogy vagy a hátsó lámpádban szállt el 1-2 led, vagy a normál indexeidben az izzók nem egyformák.
Hali z-sek.ledes hátsó lámpámba,bele van integrálva index.bal oldali magasabb ütemszámon villog bal első-hátsó is!valakinek sejtése probléma megoldásról?
Azt ki tudná vagy azt mivel lehet?
Hozzá kell hangolni a motorvezérlőt.
Szevasztok :)
Olyan kérdésem lenne, hogy a mocimra most vettem egy leo vince gp pro kipúfogót, és a végsebessége alig ment 220 fölé sőt db killer nélkül 200 fölé se nagyon birt menni, eddig a gyári dobbal lazán birtam 240 fölé is menni nyilván azzal én is tisztában vagyok, hogy nem a száguldozás a lényeg de mint mindenki én is néha probálgatom a motorom határait. (Maga a hang az isteni jó lett)
kawasaki @ steelhorsemotor. hu
Nem csinál.
Nem tudjátok basi csinál hűtőidomot?vagy honnan lehet szerezni?
Irj privit legyszi szűrő ügyben.
Nem tudok írni telóról.
Én is KawaZsoltit javaslom!
Én Kawazsoltinál szoktam.Általában kettőt,gondolva a következő cserére is.
Gyári szűrőt hol tudok rendelni?
A múltkor pont ugyanezt kerdezte valaki...
Gyári kawa szűrő. Morul 5100 10W40

Nyilván a gyártó lehet más is az olajnál, de a 10W40 van előirva.
A szűrő meg legyen gyári, úgy nem merülhetnek fel olyan kérdések, ami nemrég talán téma ia volt a forumon.
Olajszurot milyet ajanlotok? 2012 decemberi.
Szia

Milyen olajokhoz képest van ez a véleményed?
És miben érzed a különbséget?
Sziasztok.A Fuchs szerintem jó olaj. Nekem az van benne.
Ez elég érdekes, nekem a CBR-ben is Motul volt és most a Kawa is azt kapta, de semmi bajom vele! Szép a blokk hang finom a váltó. Pedig a Cibere már 22 éves meg óra szerint volt vmivel több mint 65ezer benne mikor januárban elvitték!

Ja és 5100 10W40-et kapott mind a kettő!
7100 10W40-et vettem, lecseréltem, a váltóm csattog, akad, a motorhang meg olyan mintha kicsit nagy lenne a szelephézag. Olajcsere előtt gyönyörű hangja volt.
Volt már 5100 10W50-es is régebben a VFR-ben, a váltója annak is elég durva lett tőle. Ennyit jóval olcsóbb olajok is tudnak.
Szia! Van gyári kawa olajam Ha segithetek adatlapomon elérsz!