Én Bt 16 vagy S 20 -at raknám fel,
kezdésnek szerintem jó lesz,
bőven elég sportosabb motorozáshoz is.
Aztán ha a lábtartó csavarok kopnak,
mehet a spotosabb is...
Bt 15-ös inkább ne.
Esetleg S20?
Vagy Dunlop?
Continental-
t, Michelint abszolut kizárnám.
Ezek voltak a motoromon, egy rettenet.
Ha jót akarsz motorozni, érdemes vadászni rá,
tavaszig van még idő.
Nekem most T30 van igaz Busán.
Még nem nyilakoznék róla.
Ha újjat akarsz, szokott akció lenni R17-en,
vagy autógumisoknál aki Bridgestont árul.
Használtba itt, vagy olx-en, bár azok elég leharcoltak, de ki lehet fogni néha jót is, csak vadászni kell.
Igen, arra.
Túrázáshoz is jó, nekem 8000km kibírt,
Igaz az elő gumi egyszerre kopott a hátsóval.
Autópályázást elég jól viseli.
20 fok felett abszolut nem csúszik komolyabb agresszív motorozásnál.
Képeim között láthatod, ha megborítod és rávered a gázt nem csúszik meg mint a Michelin pilot power 2 tc.
Maximális dőlésszöge alcsonyabb a többi gumihoz képest,
de a Z-t nem lehet annyira megborítani, hogy a gumi ne tudja.
Porban és felfestésen se mozdul meg.
Nincs hegyes profilja, ezért átborításnál nem csapkod a kormány és nem akar beesni a motor, viszont stabil kanyarban.
Vizes úton annyira nem jó, de akkor úgy se állatkodam vele.
Ne vegyél gyárilag szeret motorról gumit,
mert az valószínű om változat, az hátul csak 2 komponensű,
nem tud annyit.
Ülés alatt "lélegzi" a levegőt. Onnan nem szippanthatott fel valamit (rongy, zacsi ...) a levegő bevezető?
Én találtam (illetve a szerelő) már a légszűrőházba ilyeneket, azóta nem pakolok oda semmi ilyesmit. Sőt egyszer egy keresztbe kettévágott (mintha lézerrel vágták volna ketté, se vér, se belsőségek, de a hűtőm alja metszette:)) verebet is .... :)
hali
nem az a 750-eseknél 2006-tól imosak,
de a gyújtás kapcsolón /ahova a kulcsot dugod/ körbe van egy talán piros karika felirattal, illetve ha leállítod 1-2 napig villog a műszerfalon egy kontroll lámpa.
Lenne egy nagy kerdesem. Kaptam egy Z750-et kosarba 2005-os. Ossze lett rakva de nem tudom begyujtani. Megcsinalja a check-et minden oke es mikor oninditozom az FI elkezd villogni... borulas szenzorra gondoltam, probaltam levenni a csatlakozorol visszatenni gyujtason gyujtas nelkul de semmi. Szikrat sem ad ugye mert letiltja. Otlet? tank nincs rajta csak a benzin pompa fel van teve hogy ne legyen a check-nel hiany..
Sziasztok eladó Z750, Z750s 2004-2006-hoz Micron gyártmányú összekötő cső bármely slip-on dobhoz, ami kb. 64mm csatlakozó átmérőjű. Komoly belsejű, amit a 2. kép is mutat. Bilincsekkel és összehúzó rugókkal.
Ár: 9000Ft
Érd.:30/9068005
kezdésnek szerintem jó lesz,
bőven elég sportosabb motorozáshoz is.
Aztán ha a lábtartó csavarok kopnak,
mehet a spotosabb is...
Esetleg S20?
Vagy Dunlop?
Continental-
t, Michelint abszolut kizárnám.
Ezek voltak a motoromon, egy rettenet.
Ha jót akarsz motorozni, érdemes vadászni rá,
tavaszig van még idő.
Nekem most T30 van igaz Busán.
Még nem nyilakoznék róla.
Ja és töltsd ki az adatlapot már mondtam,mert a srácok is kíváncsiak a fekete gyöngyszemedre.
vagy autógumisoknál aki Bridgestont árul.
Használtba itt, vagy olx-en, bár azok elég leharcoltak, de ki lehet fogni néha jót is, csak vadászni kell.
Túrázáshoz is jó, nekem 8000km kibírt,
Igaz az elő gumi egyszerre kopott a hátsóval.
Autópályázást elég jól viseli.
20 fok felett abszolut nem csúszik komolyabb agresszív motorozásnál.
Képeim között láthatod, ha megborítod és rávered a gázt nem csúszik meg mint a Michelin pilot power 2 tc.
Maximális dőlésszöge alcsonyabb a többi gumihoz képest,
de a Z-t nem lehet annyira megborítani, hogy a gumi ne tudja.
Porban és felfestésen se mozdul meg.
Nincs hegyes profilja, ezért átborításnál nem csapkod a kormány és nem akar beesni a motor, viszont stabil kanyarban.
Vizes úton annyira nem jó, de akkor úgy se állatkodam vele.
Ne vegyél gyárilag szeret motorról gumit,
mert az valószínű om változat, az hátul csak 2 komponensű,
nem tud annyit.
Én Bt 16-ot ajánlanék rá.
Ülés alatt "lélegzi" a levegőt. Onnan nem szippanthatott fel valamit (rongy, zacsi ...) a levegő bevezető?
Én találtam (illetve a szerelő) már a légszűrőházba ilyeneket, azóta nem pakolok oda semmi ilyesmit. Sőt egyszer egy keresztbe kettévágott (mintha lézerrel vágták volna ketté, se vér, se belsőségek, de a hűtőm alja metszette:)) verebet is .... :)
De majd a többiek még megmondják mi a jobb ezektől..
nem az a 750-eseknél 2006-tól imosak,
de a gyújtás kapcsolón /ahova a kulcsot dugod/ körbe van egy talán piros karika felirattal, illetve ha leállítod 1-2 napig villog a műszerfalon egy kontroll lámpa.
Lenne egy nagy kerdesem. Kaptam egy Z750-et kosarba 2005-os. Ossze lett rakva de nem tudom begyujtani. Megcsinalja a check-et minden oke es mikor oninditozom az FI elkezd villogni... borulas szenzorra gondoltam, probaltam levenni a csatlakozorol visszatenni gyujtason gyujtas nelkul de semmi. Szikrat sem ad ugye mert letiltja. Otlet? tank nincs rajta csak a benzin pompa fel van teve hogy ne legyen a check-nel hiany..
Ár: 9000Ft
Érd.:30/9068005