Nekem a Kawámon volt egy kis pára ( 2009 Er6n) az első lámpába.
De csak egy pici és nem is lett soha nagyobb
Ezzel magyaráztam, mással nem tudtam én se
Már egyszer jelentkeztem itt ezzel a kis problémával, amibem ismét javaslatokat szeretnek kerni.
Párásodik a lámpám. A refi oldalán.
Korábbi javaslat, hogy a porvedő gumi nincs jól visszatéve.
Amennyire tudtam azt ellenőriztem és mindent rendben találtam.
Meg annyi hogy a refi oldali helyzetjelző domborulatán van hajszálrepedés.
Viszont víz nem nagyon érte és szerintem különben sem jutna ott be nedvesség. (Így vettem már)
Nyáron nem is nagyon okozott ez problémát, vagy legalábbis alig eszrevehetőt mikor meleg volt vagy napon állt.
Tegnap viszont estefelé mikor hazaértem és kicsit hüvösebb volt és árnyékos, a lámpa kikapcsolódása után kb 10 percel a refi oldaltól elkezdett párásodni.
Én értem hogy van hőkülönbség, de honnan a pára?
(Meg azt is értem hogy gőzmozdony, de mi hajcsa?) :)
Na szóval ha esetleg van valami megváltó ötlet....!?
A következő lépés részemről, hogy majd unalmas téli napjaimon szétszedem az egész làmpatestet és megszakértgetem.
Esőben nem nagyon közlekedtem. Magasnyomású mosóval nem lett mosva.
Próbáltam szellőztetni szárítani is, hogy az esetleges bent maradt pára kiszáradjon.
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy kicsi Z re milyen gumi szettet ajánlotok?
Michelin Pilot ban gondolkozom, de meghallgatnám ti mit javasoltok bizonyára több tapasztalt Kawa-s van itt.
sziasztok
ÚJ hús vagyok az oldalon segítséget szeretnék kérni,nem vagyok elégedett a motorszerelőmmel ,ezért tudnátok valakit ajánlani Veszprém megyében
Helló!
Érdekelne a repedt Puig plexid a konzolokkal, ha nem használod, és olcsón megválnál tőle. Küldj róla képet, hogy mennyire sérült, és hogy mit kérsz érte. Sablonnak szeretném használni. Adatlapomon találsz mail címet.
De csak egy pici és nem is lett soha nagyobb
Ezzel magyaráztam, mással nem tudtam én se