Jano gépén is látszik meg az enyém is ilyen. Amúgy érdekes, mert az Er- 5 egy jóval olcsóbb gép , de nekem avval ilyen gondom sosem volt. Mondjuk a 2- ik szelephézag ellenőrzéskor rászántam akkor is azt a 13 ezer ft- ot azt vettem rá egy újat, no erre meg tuti kell majd ha oda kerül.
Akkor nem csak az enyém olyan... Már kezdtem összecsinálni magam, hogy a télen nagygenerált kell csinálnom a berepedezett tömítés miatt, mert hogy pereg szét a gép. De így némileg megnyugodtam, hogy nem csak az enyém ilyen.
Nagyon pöpec a gép!
Amúgy ez széria hiba a zénél, hogy egy idő után a szelepfedél tömítés elkezd berepedezni? Enyém is ilyen épp.. Mondjuk ettől függetlenül az olaj persze nem jön ki, csak a külső része itt ott hajszál repedéses.
Szerintem is így már hogy teszteltem, mentségemre, még előző gazda rakatta rá újan, tehát hülle lettem vón lecserélni. Ejj nem egyszerű ez a gumi téma, itt mindenki másra esküszik!
Előre mindig puhább keverésű gumit veszek. Tapadás miatt csak, hátulját szeretem gázzal csúsztatni, de az eleje ne csússzon meg. Valószínű tökéletes lenne a road4 is, ez az én hülyeségem, hogy előre jobban tapadó gumit veszek. Hátra is gondolkodtam amúgy power3on, de a road attackot is 7-8ezer km alatt elkoptatta a motor. Gondolom a power3 meg 4-5e kmig bírná. Viszont nagyon pozitívan csalódtam a road4-be, valószínű következő gumim is ez lesz, nagyon jól tapad és szerintem 10-12ezret el fog menni.
Én nemrég cseréltem gumit fz1-en. Előre power 3, hátra road 4került. Előtte conti sportattack volt elől, hátul meg roadattack. Roadattackot minden kigyorsításnál elpörgette a motor ezt a road 4et csak a fényes felületű utakon tudom megpörgetni. Esőbe is nagyon bevált. Eleje se csúszkál soha és teljesen megváltozott a motor irányíthatósága. Igaz a contik elég öreg gumik voltak.
Elnézést kérek, hogy beleugatok, pedig nincs Z-m (csak egy Er-6n) de a gumi téma miatt szeretnék szólni.
Szóval a sport gumi utcán nem feltétlenül jelent előnyt egy sport túra gumihoz képest. A sport gumit nem biztos, hogy minden körülmények között fel tudod melegíteni abba a tartományba ahol jól működik. Ez függ az aszfalttól, időjárástól, motortól, motorostól stb. A túra sport gumik szelesebb tartományban működnek megfelelően, ezért egyszerűbb velük az élet utcán egy sport túra motor nyergében. Ha két Z elindul egy szerpentinen és az egyiken sport gumi van, az csak akkor lesz jelentősen előnyben a sport túra gumival szerelthez képest, ha száraz és kivételesen jó az aszfalt, valamint megfelelő a hőmérséklet. Minden más esetben utcán a sport túra gumi a nyerő.
Pályán természetesen más a helyzet!
...a sima Pilot Power is jobban tapad mint a Road 3 de en inkabb mar a Pilot Power 2CT-t vennem.....
Persze ha nem kanyarvadasz vagy hanem turas akkor egyertelmuen a Road3 a nyero ;)
Én most az S- re ezt néztem ki mert Pilot Power van rajta, de kurtára nem vagyok hanyatt esve tőle. Nemrég tesztelték a 3- at egy Zz- r- en, és ott nagyon dícsérték. Gondoltam, ha oda jó akkor a kis Zére meg főleg?
Hol és mennyibe kerül az első teló átalakító szett?
És mit tartalmaz ?
Köszi
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_750-8246172
Amúgy ez széria hiba a zénél, hogy egy idő után a szelepfedél tömítés elkezd berepedezni? Enyém is ilyen épp.. Mondjuk ettől függetlenül az olaj persze nem jön ki, csak a külső része itt ott hajszál repedéses.
76135
Garázsban áll nálam otthon, nem kereskedésben :)
Bővebben:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Kawasaki Z 750-et vásárolnék 2007, 2008 vagy esetleg 2009-es évjáratút, aki esetleg tud eladót és megbízhatót kérem jelezze. Előre is köszönöm.
Szóval a sport gumi utcán nem feltétlenül jelent előnyt egy sport túra gumihoz képest. A sport gumit nem biztos, hogy minden körülmények között fel tudod melegíteni abba a tartományba ahol jól működik. Ez függ az aszfalttól, időjárástól, motortól, motorostól stb. A túra sport gumik szelesebb tartományban működnek megfelelően, ezért egyszerűbb velük az élet utcán egy sport túra motor nyergében. Ha két Z elindul egy szerpentinen és az egyiken sport gumi van, az csak akkor lesz jelentősen előnyben a sport túra gumival szerelthez képest, ha száraz és kivételesen jó az aszfalt, valamint megfelelő a hőmérséklet. Minden más esetben utcán a sport túra gumi a nyerő.
Pályán természetesen más a helyzet!
Egyenlőre még nem! A foncsort mondták, de ott se láttam hibát.
Persze ha nem kanyarvadasz vagy hanem turas akkor egyertelmuen a Road3 a nyero ;)