Sztori: Tavasszal olaszba mentem enduróért de nem találtam normálisat így hoztam 1 z750-et 2006 szép szinte karcmentest 12000km. Lepapíroztam, 6 hónapig árultam mire elvitték buktam 170e. De egy motorozás alkalmával találkoztam olyannal aki 1-szer érdeklődő volt rá de közben vett másikat 50e kevesebbért. Mikor az enyémet meglátta majdnem sírva fakadt milyen fost vett, amiben 52e km volt de hát 50e komoly pénz.
Sziasztok,z750-en hátsó lámpán az ujjabb z750é(amin egybe van az index a lámpával).minden lámpám müködik,és még is a bal első-hátsó indexem jóval gyorsabb ütemszámmal megy.mi lehet az oka?köszi
Tévedsz, nem mindenki "szarért húgyért" akar nagyon jó állapotút venni, mert én pl. egy 2007-es évjáratút mentem el megnézni 1.290-et kértek érte ami szerintem sok, de mondom megadom érte a piaci ár feletti összeget, ha tényleg olyan jó, mint amilyenek hirdetik, de sajnos nem olyan volt.
Lehet kifogni kevés kilóméterest csak azokat nem nagyon akarják eladni, egy ismerősömnek van egy 2008-as z750 5000 km van benne, nem ér rá motorozni vele, de ő sem akarja eladni, pedig meg akartam én is venni :D Az enyémet 15900 km-rel vettem ami valós látszik is az állapotán, mert tényleg újszerű makulátlan állapotú, igaz fiatal 4-éves, így meg is felel a kilóméter, lehet találni nagyon jó állapotút, csak nehéz. Én is megnéztem egy jó párat, amit nagyon jó állapotúnak hírdettek, csak mégsem voltak olyanok, mire odaértem megnézni őket. Türelem, megkímélt állapotú z750-et teremt.
Szezonvégi ruházati és bukósisak akció a fehérvári Kawasakiban
10-60% közötti leárazás sisakokra, ruházatra, dec. 31-ig, vagy amíg a készlet tart!
/AGV, SHOX, GIVI, Berik, Spyke, stb/
Z750/1000 alkatrészek eladók 03-tól,papíros Z1000 váz is.Nem csak a képeken látható cuccok.Sportkipuk,extrák stb.Kérdezz 70 3179083
Smst,emailt ritkán nézem.
az reális futásteljesítmény egy ennyi idős gépnek. ha jól bántak vele még1x ennyit simán elmegy gond nélkül.
enyém 2006os és ugyanennyi van benne. pedig kis ideig volt másik motorom is közben....
mindenképp menj vele pár kört, teszteld hogyan kanyarodik, hogyan gyorsul, lassul, illetve h eközben milyen hangot ad.
kormány, blokk oldala, hűtő, itt ott megnézed a vázat nem e rozsdásodik valahol. ezek árulkodó jelek lehetnek korábbi zakókról ami nem feltétlenül nagy baj...de segítenek az ár mérséklésében :)
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi motorvásárlás előtt állok és z 750-et szeretnék venni, szerintetek 50 ezer km sok egy 2007-es motorban? vagy mit lenne érdemes nézni rajta ha már ott áll az ember a kiválasztott motor előtt?
Persze hogy ne járjak pórul
A válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok.
Van valakinek otlete hogy a jobb elso indexem miert nem vilagit? Ha abba az iranyba indexelek csak a hatso villog de dupla olyan sebesseggel (gondolom tobb feszultseget kap) az izzo rendben van nincs kiegve, valszeg zarlat/beazasra gyanakszok, de hol keressem a hibat? Koszonom elore is.
Kawasaki Z 750 et vennék 2007 vagy 2008-ast reális áron ha valaki tud szépet megköszönném