A szélét kicsit megtámasztod az ujjaddal és kicsavarod a közepét egy csillag csavarhúzóval.
Ez csak egy patent. Nem is kell teljesen kicsavarni.
A műanyag csavar feszíti szét azt a részt, amit lefogsz.
Ha már egy fél centit kint van, szerintem már ki is tudod húzni.
A minap tekertem egyet a kis Z-vel és olyan történt amit nem értek.
Elindultam lámpától majd lassítottam egy erősebbet és újra gyorsitaskor megtorpant egy másodpercre. Ezt már nyáron is eljátszotta egyszer de akkor üres volt a tank eléggé.
Nem hinném hogy benzincső. Üzemanyagszűrő lehet vagy mi?
Valakinek hasonló eset?
Én tavaly felhívtam az összes bontót és nem volt szerencsém.Csak a kakasdi bontóban volt alsó villahíd. Nézz szét az ebay-n én onnan vettem 100 fontért Angliából, vagyis haver megvette és hazaküldte nekem.
Sziasztok ! Egyenlőre érdeklődnék csak - mennyiért lehetne üres tankot beszerezni egy Z 750-hez 06"-os fekete. Ha valakinek lenne eladó kérnék ajánlatokat !
Lehet hulyeseget irok,de emlekeim alapjan olyan 3000tol mar eledezik. En nyugisan kozlekedem 6-7000korul valtogatok es nagyon jol huz akkor mar. 10kornyekere ritkan forgatom,de akkor mar becsulettel megy :)
Köszönöm a válaszokat! 98LE-s változatom van, de pörgetni kell rendesen (7-8e) hogy felébredjen a ménes, Z750 esetében ez hogy van, nyomatékosabb alsóbb tartományban is?
Nekem volt egyszerre mindkettő, nem szeretnék itt regényt írni de ha többségében egyedül használod akkor érdemes kipróbálnod a z750-et. Ui. én csak az utas kényelme miatt az fz6-ot választottam!
Szia! Sajat tapasztalatom a kovetkezo:)
Volt szerencsem ket fejidomos Fazerhez. Egyik 2004 78le, masik 2005 98le. En egy 2004-es Z750 boldog tulaja vagyok :) Mivel naked verziosod van, ezert a menetszel szurke hetkoznap lesz. 98lovashoz kepest joval nyomatekosabb. En 2 szemellyel 6.ban 100 kornyeken gondolkodas nelkul merek elozni, mig elottem levo Fazeren ketto vissza egyedul es a tempo hasonlo. Fazert viszont en joval kezesebbnek ereztem, bar ez lehet letudhato annak is, hogy Z az elso motorom :D Masik szamomra nagyon szembetuno dolog, amikor atulok a Fazerre, hogy rohadt konnyu. Emlekeim szerint bo 20kg van a ketto sulya kozott. Fazer ulespozicioja kenyelmesebb a Z-n sportosabb, de lehet a 190+ centim miatt elem igy meg :D ujabb z750-z800hoz sajnos nem volt szerencsem, roluk nem tudok nyilatkozni. Tipushibat en csak a szelepfedeltomites eloregedeserol tudok,de nem hinnem,hogy ezen kivul lenne mas :)
Ez csak egy patent. Nem is kell teljesen kicsavarni.
A műanyag csavar feszíti szét azt a részt, amit lefogsz.
Ha már egy fél centit kint van, szerintem már ki is tudod húzni.
A minap tekertem egyet a kis Z-vel és olyan történt amit nem értek.
Elindultam lámpától majd lassítottam egy erősebbet és újra gyorsitaskor megtorpant egy másodpercre. Ezt már nyáron is eljátszotta egyszer de akkor üres volt a tank eléggé.
Nem hinném hogy benzincső. Üzemanyagszűrő lehet vagy mi?
Valakinek hasonló eset?
Pl így: http://www.revolutionmotor.hu/...
Másik motor vásárlás miatt eladó a motorom (Kawasaki Z1000 2004):
részletek itt
03-as Z1000 vagy 07-es z750 villahidakat keresek valakinek nincs elfekvőben?
Tudok segiteni! adatlap!
Volt szerencsem ket fejidomos Fazerhez. Egyik 2004 78le, masik 2005 98le. En egy 2004-es Z750 boldog tulaja vagyok :) Mivel naked verziosod van, ezert a menetszel szurke hetkoznap lesz. 98lovashoz kepest joval nyomatekosabb. En 2 szemellyel 6.ban 100 kornyeken gondolkodas nelkul merek elozni, mig elottem levo Fazeren ketto vissza egyedul es a tempo hasonlo. Fazert viszont en joval kezesebbnek ereztem, bar ez lehet letudhato annak is, hogy Z az elso motorom :D Masik szamomra nagyon szembetuno dolog, amikor atulok a Fazerre, hogy rohadt konnyu. Emlekeim szerint bo 20kg van a ketto sulya kozott. Fazer ulespozicioja kenyelmesebb a Z-n sportosabb, de lehet a 190+ centim miatt elem igy meg :D ujabb z750-z800hoz sajnos nem volt szerencsem, roluk nem tudok nyilatkozni. Tipushibat en csak a szelepfedeltomites eloregedeserol tudok,de nem hinnem,hogy ezen kivul lenne mas :)