Polgarnorbert! Személyes tapasztalat... a pár ezer forintért megvásárolható ledes indexek tényleg nem látszanak annyira a napsütésben, ami meg már látszik úgy, hogy verőfényben is is kiégeti a szemed (Barracuda és Rizoma amit én láttam, illetve Kellerman amit egy BMW-ről sasoltam le a minap) az nagyon nem párezer forintos tétel. Viszont sokkal csinosabb mindegyik bármelyik izzós indexnél.
hali olyan kérdés ki mit mond ledes vagy izzós index a jobb mert a ledesre sokan mondták h napsütésben nem látod annyira, és ha ledes akkor relé vagy ellenállás jobb meg milyen kell. .ja és lehet hülye kérdés merre van a relé amikt cserélni kell(gondolom ülés alatt )köszi
Aham voltam a darázsgarázsban és szereztem egy kis üveg ilyen valamit, de az is csak úgy tisztította meg, hogy közben aranyszínű maradt a cső. Nekem meg akármennyit nézegetem, egyre jobban bejönnek a polírozott leömlők. Na valami ilyesmire gondoltam.
hali
azt nem tudom milyen anyag, de mostanában tárgyaltak a srácok valami kipufogó tisztítóról ami patika tisztára, szinte újszerűre tisztítja a könyököket is, keresővel megtalálod
Max annyira nem árt, hogy közel azonos keresztmetszetű legyen és sodrott réz vezeték. Már csak mert jobb vele dolgozni (forrasztás) és jobban is "hajtogatható".
A gyári csatlakozót is mókolhatod, csak legyen hozzá idegzeted, hogy kipiszkáld a sarukat a foglalatból. De akkor meg olyan pici méretű saruk kellenek a betoldásra váró vezetékek végeire. Ami nem nagy tétel, nyíregyi piacon vettem én is 100db/200Ft áron.
Koszi ez egész részletes volt. Igy elsőre azt gondolom érthető.
Sajnos én nem vagyok villanyász. :)
Talán még egy kérdés.
A betoldandó vezetéknél kell valamire odafigyelni?
http://www.darazsgarazs.hu/ter...