A segítségeteket és tapasztalataitokat szeretném kérni. Keresek a kis z 750-re (2008-as) kipufogót. Az érdekelne hogy milyen márkát javasoltok, ami az én fülemnek és persze a gépnek is a legjobb. Ha esetleg a beszerzésben is van tippetek azt is szívesen hallgatom. Persze mint mindenhol a ÁR itt is dominál.
Most cseréltem akksit, de meghúztam mint a zállat az aksicsavart, úgyhogy... de megnézem, köszi a tippet.
Mondjuk gyújtás van rajta, és indítózik is, de nem indul be.
Gondolom, ha lelazult volna, akkor nem is indítózna.
Tegnap egy előzés közben leállt a motor és közben ugrált a fordulatszám, megpróbáltam újra beindítani, de amikor ráadtam a gyújtást, akkor nem hallottam az üzemanyag szivattyú hangját.
Előfordult már valakinél ilyen hiba?
Z750-es `04 -`06 keresek fejidom es muszerfal merevitot.
Ha valaki tudna segiteni egy hozzavetoleges arral vagy ha valakinek van ilyen az kerem jelezze. koszonom!
Jó is az az útvonal. Csak ahogy felérek Lillára a parkolóhoz, mindig bedugul a fülem. Jó a vidi, haverral mi szombaton délután voltunk arra laza gurulásra, de akkor még eléggé nedves volt az út. Bár mi csak nyugodt, poroszkálós nyugdíjas tempóban robogtunk.
Érd és környékén tudtak esetleg egy jó szerelőt? Nem baj, ha az elektromos dolgokhoz is ért.
Köszi.