Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez igaz
Igen, mindenki azon az oldalon csúsztatja... vagy éppenséggel azon az oldalon is. Nem lesz egyszerű találni, én anno 2 évig vadásztam, mire végre találtam egyet 17 pénzért. Meg még vagy 2 év volt, mire olajcserekor eszembe jutott, hogy azt is le kéne cserélni.
Döntsd egy picit jobbra és nem folyik ki. Javítható, nem úgy mint a magnéziumos zx9 dekli
Köszi az infókat srácok!
Érdekes módon a szervizkönyve nem említi, hogy az olajat engedjem le előtte...

Jah, cserélném a deklit, ha lenne valahol egy ép... De mindenki azt zúzza le
Szeva!
Nem, amögött a dekli mögött bizony elég komoly olajmennyiség van. Ha cseréled a deklit, akkor minimum olajcserével kell számolni, meg nem árt odakészíteni a torx kulcsot az állórész levarázsolásához.
en egyszer csinaltam mar ilyet. igen, ott is van olaj....
vagy leereszted mielott leszeded vagy -mint en- ugy szeded le a fedelet hogy kozben a motort a masik iranyba kb 45 fokban eldontve rogzited. uj tomitesed legyen keznel mielott leszeded :)
Sziasztok,

aki szedte már le a generátor fedelet a motorjáról, az találkozott ott motorolajjal?
Lehorzsoltam a deklit és most vettem észre, hogy könnyezik egy hangyányit az egyik karcból.
Én abban a tudatban voltam, hogy amögött a dekli mögött szárazság van.... :O
Na jo FIGU, de Te nem nezel hatra.
Legalább volt full jelzése vagy 5km-ig? Mert én akárhogy nyakig lötybölöm, max 10km és a legfölső rublika el is tűnik.
Szia, köszi a választ! Én is valahogy így számoltam, ezért volt fura, hogy 13 liter utàn nem volt hajlandó tovább menni...
Köszi az infót!
18 literes, ha jól tudom. Ha elkezd villogni a fuel felirat, akkor még van 5l. Legalábbis az owners manual így magyarázta ki
Z1000-hez egy kérdésem is lenne! Hány literes a tank?
Tudom hülye kérdés, de ma azt mondta a motor út közben, hogy most már nem megy tovább, ha nem kap benzint! Öcsém hozott kannában 4,5 litert, én 2 km múlva rátankoltam 8,5 litert. Ez még csak 13 liter!
Újabb hülye kérdés, valahogy elő lehet csalni a "Tartalékot", mert elvileg még kell, hogy legyen benne benzin és gondolom nem csak 13 literes a tank!
Szia,
Ez elégé aktuális (volt) nálam is!
Én egy szimpatikus srácnál: "jelcsa" (keress rá itt a fórumon) néztem körül. Neki voltak jó kis dobjai, de amikor én voltam, vagy 1 dobos verziót tudtunk volna összehozni (akkor kell csináltatni 2-1 összekötő csövet, amire 20-30-at mondtak a kipufogós cégek), vagy dupla dobost (de annál pedig át kellett volna alakítani az összekötő csövet, ami úgyszint nem 1-2 Ft). Így átléptük volna a 70 rongyos határomat, ezért most jegelem a témát.
Ellenben szokott lenni és múltkor is volt neki Z1000-hoz stílusban abszolút passzoló Laser dobja.
ha esetleg valakit érdekelne :)
http://www.kepesmotor.hu/rends...
rákerestem közbe,
nekem nem szimpatikus, élőben még nem is láttam,
a kormányvég tükrök pár ezres /használtan is láttam már/
és egész jól használhatók,
én pl inkább beljebb tettem a tükröket nagyon rövid szárral,
mert a buta nagy kajla tükrök a csúcsforgalomban nagyon zavarók,
Ez egy kis adapter, amivel kiljebb került a tükör felfogatása.
De attól tartanék, hogy az ide oda nyeglik a menetszeltől.
Na majd megkukkantom ezeket a kormánnyvégre szerelhető tükröket.
hali
nem vágom mire gondolsz,
de vegyél kormányvég tükröt, abból nem takarsz ki semmit,
nekem tetszenek, és nem is annyira drágák
Lenne kérdésem a tükrökkel kapcsolatban.
Érdemes megvenni hozzá a tükörszélesítest vagy keresek valami hosszabb szárú tükröt.
Nem vagyok egy vastag gyerek, de elég sokat kitakarok a tükörből.

Szóval van valakinek tapasztalata a szelesitővel?
Megoldja a problémát?
kettő is van :)

link
Sziasztok

nincs valakinek elfekvőben z750 (04) jobb oldali első lábtartó konzolja ?

üdv
Szombat reggel cseréltem Én is, Yamaha Máthé-tól rendelve 8000Ft volt a gyári postaköltésggel (2007-es verzióra...)
Szia!

Nekem van polcon! Adatlap
Szia!
Nem!
Itt felújítják az eredeti bovdent! Meg is lehet várni!