Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali Szomszéd koma
Panyoval beszéltem h megyek én is, igyekeztem: tegnap beszéltünk, utána vettem észre lejárt a műszaki sprint vizsgáztatni meg is van
DE nálunk esik az eső, ezért ezt most kihagyom bocs
dumáltam a földijeimmel is sajna munka és egyéb okok miatt nekik sem jó
Figu
Pager is több, mint 6 éves sztori. Akkor volt azt hiszem 30, vagy 40E szereléssel Jászberényben. Ismerős által javasolt srác. Gondolom most újabbak vannak.
Szia!

Azt hiszem innen http://www.veghtech.hu/ vettem kb. 6 éve. Exbarátom kötötte be. A maiakat csak csatlakozóval összedugod és kész. Sokkal egyszerűbb.
ja még a pageres riasztó is érdekelne honna rendelted és mennyi volt.pont ezen a két dolgon gondolkodok h veszek köszi
hali olyan kérdésem van honnét rendelted a fokozat kijelzöt és te szerelted bele ha igen leirnad a menetét köszi
Köszi. Gondolom ijesztő lesz a vevőnek a futott km, pedig jól jár vele a köv. tulaj. Sokat látott motor, sajnálom is nagyon, de jön a gyerkőc.
Te Bivaly... tutira nem tekerted vissza azt az órát?
Ez aztán a futásteljesítmény!
Sziasztok!

Régen jártam erre, ha valakit érdekelne szeretett motorom:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_1000-7
873887

Üdv!
Bivaly
A kipuffról mit lehet tudni?
Sziasztok srácok! Tegnap figyelmes lettem valamire a kis Z-n és kis segítségre lenne szükségem, hogy ez természetes vagy vmi gebasz van. Üresben szép egyenletes az alapjárat, de mihelyst beteszem 1-esbe vagy bármilyen sebességben, ha behúzom a kuplungot az alapjárat el kezd ingadozni, lehet, hogy volt eddig is csak most figyeltem fel rá, de nem tudom mire véljem ezt a jelenséget, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Sziasztok
Én a Louis-ba vettem tankpadot,ott azt mondta a srác hogy alapos pucera után felragaszt majd távolról hőlégfúvó.Utána légmentesen le lehet nyomkodni.Nekem bejött,de csak óvatosan a hőlégfúvóval
Hát ezt a vizes módszert azt gondolom elvetem.:))
Szépen óvatosan felragasztom, hogy nem maradjon alatta levegő.

Ha nem sikerül, akkor majd jelentkezem a leszedéési ötletekért. :))
biztos függ a ragasztótól is

Mindig tanuln újat az ember!
Ugyan azon a módszeren alapul, mint a telefonokra az utólag felrakott kijelzővédő fólia. Csak annál a fóliát meríted vízbe, majd kicsit meglengeted, hogy éppen csak nedves maradjon és úgy simítod fel. De hogy ugyan ez a módszer bejön e a tankpadnál... az jó kérdés. Tankpadot még életemben nem próbáltam meg feltrancsírozni a tankra.
szokták a vizes módszert használja.

pl a kocsik sötétítő fóliáját is így rakják fel.

de a laptopra matricát is így raktam fel. Sose jön le.
Hát szerintem ez a vizes módszer elég érdekes, utána mitől ragad a ragasztó a hátulján? Szerintem jól pucold meg a helyét, utána meg ha belőtted a helyét lassan fektesd rá, hogy jól kimenjen alóla a levegő és ennyi..
Panyo kolléga üzeni:
Csütörtökön gurulunk egyet, akinek van kedve csatlakozni, az tegye!
13:00-kor találkozunk az M0-M3 kereszteződése környékén.
Innen Vácon keresztül megyünk Szlovákiába, majd Esztergomnál vissza. Max 3-4 óra.

peace
Rendben Köszi! :)
Megint csak a tapasztalatotokra szorulok....
Van egy z750em meg egy tankpadom...

Mi a felrakás tuti módszere?
Azt is hallottam hogy miután megvan a tiszta felület spricceljek alá vizet.
Azon még tudom mozgatni a tankpadot és a víz majd kiszárad.
Szia!
Itt Érdeklődj
Én Jelcsától szereztem jó áron új ára 725 eur most.(aprón árul dobokat)
Az enyém ZX-10R (2009-2010) S-K10SO4-HZC , Janó(dob) csinált egy kis összekötőt hozzá
köszönöm meg győztél
szia
csak tanács használd a keresőt
oda vissza megtárgyaltuk
Köszi a tippet!
Sajnos csak a hétvégén fog ez kiderülni, addig nem vagyok otthon.
Remélem ez lesz a gubanc.
lehet hogy izzócserénél valaki nem rakta vissza rendesen belül a gumi kupakokat. esetleg arra nézz rá....