Köszönöm!
Én is gondoltam ezekre, csak azért kérdeztem mert a srác azt mondta hogy csak egy lámpa kell rá. Lehet hogy ő úgy gondolta hogy azokkal a vasakkal lehet rógziteni a műszerfalat meg a fejidomot is?!
szia
csatlakozom az előttem szólóhoz,
volt itt olyan Z amibe 100 fölött van minden probléma nélkül,
típus hiba nincs, csak arra figyelj amire normál motorvásárlásnál is,
illetve figyelmedbe ajánlom a keresőt a megfelelő kulcsszavakkal ü F
Hi!
Mire befizeted a regadót, átírást, rendszám, plusz a fejidom, lámpa, konzol, aprólékok, fényezés találsz itthon különbet szerintem.
Nem beszélve 32 van az órában, ha igaz akkor a lánc, lánckerekek cserések lesznek és a fékbetétek.
Előéletét nem tudod akkor alapból olaj, szűrők, gyertya, hűtő és fékfolyadék is cserés plussz, ha valamit kihagytam
Szeretnék venni egy 2007 vagy újabb z750-et. Mit javasoltok, mire figyeljek oda a motor kiválasztásakor? Ha egy 7 éves motorban van 30-40e km, és a blokk gyári, akkor felújítás nélkül még elmotorozhatok vele 50 ezerig?
Kérlek osszátok meg velem a tapasztalaitokat, hogy boldog Kawa tuljadonossá válhassak!
Hello Figu.Igen elvitték pár napja,most motor nélkül vagyok remélem nem sokáig. Keresek 1000-est de nincs nagy választék és ami van hát azt inkább hagyjuk.
Én is gondoltam ezekre, csak azért kérdeztem mert a srác azt mondta hogy csak egy lámpa kell rá. Lehet hogy ő úgy gondolta hogy azokkal a vasakkal lehet rógziteni a műszerfalat meg a fejidomot is?!