Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszokat! ezekre mind figyelni fogok amiket íratok!
Hi, a hegesztéssel vigyázva! szakaszosan hegeszd közben vizes ronggyal hűtsd nehogy a melegtől elgörbüljön a tengely én is ezt a tanácsot kaptam amikor még a G.p.r dobhoz akartam belemókólni az exupot.
A - 1 már megvan vagy két éve. Gondoltam fejlesztek meg egy kicsit
Jó, de az elsőt is cseréld -1 re.
Szerintem -1+1 a jó választás, mert hosszabb úton nem akarsz mindig 6. at váltani
Üdv, nekem egrus kipufogó van a motoron 7000-ig mély dörmögés ,felette brutál . Ma vettem egy bontott gyári kiput 5000-ér exup szelepet kivágtam a hétvégén belehegesztem ,remélem megéri
+2 kettőt simán bírja a gyári lánc.

+1 az fika. Legalább +2. Nekem olyan volt. 4,8 fogyasztással kijöttem.
1ben gázra kerék.

Tuonon most -1 +1 van. 2.ban 100nál gázhúzásra kerék
eladó karbon pár!
06 30 635 9305
Üdv, legalább 2-3 motort érdemes alaposan megnézni olyan emberrel aki már látott motort ,meglátjátok majd a különbséget
Azzal a +1-gyel jó meg az eredeti lánchossz?
Nem könnyű egy összekötőcsőbe belefaragni, de hozzáértő szaki megoldja én szerencsés helyzetben vagyok mert gyárilag benne van az Aprókavicsban
Így nem kellett szétbarhálni a gyári dobot
Előnye alacsony fordulaton is megmarad a nyomaték hátránya nincs.
Változtass az áttételen mindjárt jobban mosolyogsz
Nekem -1+1
Szia!
Ne szerelőt vigyél, hanem olyat, aki ért is hozzá!
Az apró jelekből is leszűrhető a motor állapota nem beszélve az eladó hozzáállásáról.
Alap megnézni a csavarokat pl, hogy bontották e vagy a gyári helyén van e(fejidom csavaroknál előfordul, hogy összecserélik a csavarokat) lánc, ha cserélték mikor?Kb. 30.000 mennek el a gyári láncok, ha cserélték és az órában 15 van akkor valami gáz, kilométerórával kapcsolatban valós e? a lábtartó gumik és a váltókargumi kopással, gyári fény? lábtartó koptató csavarok? lánckerekek állapota? gumik?kormányhatároló sérült e? sok sok mindent kellene nézni csak nem érek rá írogatni.
Az, hogy mindenképp új lánccal vedd az hülyeség.
Ha szakaszosan nyúlt akkor cserés. De akkor alkudd az árba bele.
40ezer kb.
Elég arra figyelni, hogy legyen benne benzin.
Szerelőt felesleges vinni mert csak okoskodik. Pénzt vigyél és kész.

Hülyeséget félre téve 2 hetente kérdezi valaki. Használd a keresőt
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy nem sokára megveszem első nagy vasam (z750). Mire kell figyelnem érdemes e szerelő ismerőst magammal vinnem. Ő azt mondta hogy mindenképpen új láncszettel vegyem. Válaszokat előre is köszönöm.
szép paripa
Sziasztok a termosztat 62 foknál nyit gyárilag
csak hogy legyen róla egy jó képed is
Üdv mindenkinek! A múlt héten én is friss Z tulaj lettem Mivel első motorom, előfordulhat, hogy lesz pár elég amatőr kérdésem is, ezekért előre is elnézést Napos időt, széles utat!
tankbőr vkinek nincs eladó? :)
Szia
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_1000_hitelcserem
o-i.szk.1_gazdas-7278100
Küldtem sms-t
Jujj dejó az Akra!
Sokan nem teszik vissza az exup-ot, de még senki nem mondta hogy mi az előnye, vagy hátránya. Ha nincs visszatéve megváltozik a járása, fogyasztása stb? Sportdobbal erősebb lesz? Nem vagyok elájulva, ahogy megy, szerintem a hornet is ment így.
Nem volt fent sehol kerestem és megtalált. Kérek még egy elérhetőséget tőled,mert az e-mailt kitöröltem. Köszi.
grat hozzá! jól néz ki.

hol lőtted? mert a hahun nem láttam a hirdetések között.