Helló!
Igen újra lett fényezve, mert bizonyos fényviszonyok közt nagyon elütött a színe. Pedig gyári, nem üvegszálas, a belsejében ott a Kawasaki felirat. A 8N színt kétféleképpen keverik ki. Van zöld aláfújó+szín, és van az ezüst aláfújó+szín. Az utóbbi telitalálat, teljesen megegyezik a gyárival.
Sziasztok!
fisi, Skyfox, provijoci
Köszönöm az infókat a Fuchs oil beszerzésével kapcsolatban
provijoci: a hasidomot újra fényeztetted?(más a színe a két képen)
Én a sárvédőt és a hasidomot fényeztettem újra a színt nagyon eltaláltuk az előző hasi fény nem igazán sikerült, de most én kevertettem a festéket
Én egynelőre az egyel gyengébbet a Sima Pro 4 10w-40- t tettem bele, lévén még nem száguldozom vele annyira, legközelebb kipróbálom a 10w-50- et.
A Xado gélt is megkapta, nem tudom hogy a melegebb idő, a Xado, vagy csak a használat miatt, de kezd eltűnni belőle e kuplung nyikkanása. Remélem el is megy belőle teljesen idővel...
Egyenlőre minden szép és jó, a váltó is teljesen rendben működik.
Annyira hidegben meg szerintem nem motorozunk, hogy valamit is számítana az 5w vagy a 10w, a meleg oldal ugye pedig (-40, -50) csak a magas hőmérsékletnél számít.
Sziasztok!
Szeretném kikérni véleményeteket arról hogy egy évi fenttartása mennyibe kerülne egy 2007-es Z750-nek? Gondolok itt szerviz olajok, alkatrészek tehát tapasztalatokra lennék kíváncsi
Mivel nyáron szeretnék egyet vásárolni, és mivel kb 600.000ft-ot kölcsönöz főnököm tudni szeretném mennyivel is fogom neki visszatörleszteni
Ezért szeretném ha segítenétek nekem ebben!
Előre is köszi!
Szép napot nektek!
Üdv!
Nálam olcsóbb