Drágább de ugye nincs kispórolva belőle a cucc és ahogy lentebb írtam "kenve fékez"
Z-be az AP meg 1 szezon alatt elég jól megkapta. Ha nem adtam volna el akkor tavasszal kidobáltam volna belőle mert a tárcsa nem olcsó :-)
Aha, most legutóbb már nekem is az lesz benne. HH Goldstuff. Remélem nem fogja nagyon enni a tárcsát. Ezzel kapcsolatban tudsz mondani tapasztalatot esetleg?
Csak még annyit ehhez, hogy ha teheted akkor tartsd magad minél távolabb az Armstrong HH Gold full szinter betétektől. Olyat harapnak mint egy pitbull de basszus egy szezon alatt megeszik a tárcsát. :(
Pedig akármilyen tesztet olvasol róluk, mindegyik agyondicséri.
Szerintem előre szinter kell. mert a puhabb gyengébb is.
viszont jobb minőségűt kell venni ami "kenve fékez" és akkor nem eszi a tárcsát.
ez lenne az ebc.
ap racingot használtam de az kicsit harapja a tárcsát.
ferodo pedig a legolcsóbb. azt azért veszik. sokan jönnek, hogy ferodo helyett kéne valami. a legjobb amikor visznek ebc-t és hónapok múlva írnak köszönő levelet.
Tudom hogy rohadt lustaság- de tudnál adni egy elérhetőséget, ahol te is beszerzed? Ez akkor ahogy írtad is puha betét? A gyárival 2004-2006 körüli régi évjárat kinek mik a tapasztalatai? Marha jól fog még a gumi csővel is ,csak a tárcsát mennyire öli meg?
Én csak gyárit raknék, betétből Brembo SA.
Lényeg puha betét legyen, hamarabb elfogy, de nem a tárcsát eszi.
Nekem most gyári betét van, igaz Zx6 radiális a fék.
Hátul ferodo, de az nem győzött meg Brembo jobb volt!
Csak gyárit érdemes rárakni?
Csak mert igaz az Er-5 jócskán más kategória, de annak előre a Goldfren kurva jó alternatíva volt, és olcsó is.
Fékbetétből ki- mire esküszik?
A szervizkönyv szerint az első tárcsák 4 mm vastagságtól számítanak cserésnek, a hátsók pedig 4,5 mm vastagságtól.
És tényleg elég zsebbenyúlós kis projekt lesz ha cserélni kell őket. Azzal esetleg futhatsz egy kört, hogy mi van ha csak a kopórészt cserélteted le.
Normál esetre a 40es olajra van tervezve. 60as normál esetben sűrűbb. Innen a többletfogyasztás, és esetleg néhány helyre nem jut el mert nem elég "folyékony".
Solt-Szelid-Solt-Előszállás-Mezőfalva-Dunaújváros-Du
naföldvár-Solt.
Csajom azt mondta, hogy tök jó kényelmes a moci. (Z után örült)
Na majd a tuonohoz mit fog szólni
Cbr-be is az van.
príma.
Drágább de ugye nincs kispórolva belőle a cucc és ahogy lentebb írtam "kenve fékez"
Z-be az AP meg 1 szezon alatt elég jól megkapta. Ha nem adtam volna el akkor tavasszal kidobáltam volna belőle mert a tárcsa nem olcsó :-)
Megjáratjuk a hondát kicsit. Szelid oda vissza
Pedig akármilyen tesztet olvasol róluk, mindegyik agyondicséri.
Nálad van ilyen cucc!? Mennyi!?
Bár a gyári betetekbol még elég sok van...
viszont jobb minőségűt kell venni ami "kenve fékez" és akkor nem eszi a tárcsát.
ez lenne az ebc.
ap racingot használtam de az kicsit harapja a tárcsát.
ferodo pedig a legolcsóbb. azt azért veszik. sokan jönnek, hogy ferodo helyett kéne valami. a legjobb amikor visznek ebc-t és hónapok múlva írnak köszönő levelet.
Lényeg puha betét legyen, hamarabb elfogy, de nem a tárcsát eszi.
Nekem most gyári betét van, igaz Zx6 radiális a fék.
Hátul ferodo, de az nem győzött meg Brembo jobb volt!
Csak mert igaz az Er-5 jócskán más kategória, de annak előre a Goldfren kurva jó alternatíva volt, és olcsó is.
Fékbetétből ki- mire esküszik?
És tényleg elég zsebbenyúlós kis projekt lesz ha cserélni kell őket. Azzal esetleg futhatsz egy kört, hogy mi van ha csak a kopórészt cserélteted le.
Én csak minőségit vennék. Hiszen a fék elég fontos alkatrész.
EBC-t mondjuk.
Véletlen tudok is :-D
Persze ettől függetlenül mondom a fentit.
első féktárcsák milyen vastagságig kophatnak? milyet érdemes venni ha netalántán cserés
üdv
hányszor van extrém és hányszor van normál eset?
Normál esetre a 40es olajra van tervezve. 60as normál esetben sűrűbb. Innen a többletfogyasztás, és esetleg néhány helyre nem jut el mert nem elég "folyékony".
Na mind1. 10w50nél sűrűbbet én nem raknék bele.
normál felállásban legtöbbször, talán 70 - 80 fok között van a víz akkor pedig nem gond,
nő a fogyasztásod és nem biztos, hogy használ neki.
nyilván van tartalék a rendszerben, de hogy ekkora azt nem tudom.
Persze ez csak hosszabb távon ütközik ki
sosem pályázom nem is pesten lakom,
de nem drágább mint a legtöbb normális olaj akkor miért ne
Erdeklodnek,hogy milyen viszkozitasu olajat ajanlanatok sok varos es par alkalom Hungaroringi hasznalatra.