Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy mail címet dobsz nekem?
még ki van vonatva. Nem lehet akkorát jampizni.

Solt-Szelid-Solt-Előszállás-Mezőfalva-Dunaújváros-Du
naföldvár-Solt.

Csajom azt mondta, hogy tök jó kényelmes a moci. (Z után örült)

Na majd a tuonohoz mit fog szólni
Akkor nem mentek messzire. Tegnap voltam Solt felé is. Össz 200km volt a tesztut.
Sokat eladtam.
Cbr-be is az van.
príma.

Drágább de ugye nincs kispórolva belőle a cucc és ahogy lentebb írtam "kenve fékez"
Z-be az AP meg 1 szezon alatt elég jól megkapta. Ha nem adtam volna el akkor tavasszal kidobáltam volna belőle mert a tárcsa nem olcsó :-)
Aha, most legutóbb már nekem is az lesz benne. HH Goldstuff. Remélem nem fogja nagyon enni a tárcsát. Ezzel kapcsolatban tudsz mondani tapasztalatot esetleg?
Délután megírom.

Megjáratjuk a hondát kicsit. Szelid oda vissza
Én már csak ebc-t nyomok :-)
Csak még annyit ehhez, hogy ha teheted akkor tartsd magad minél távolabb az Armstrong HH Gold full szinter betétektől. Olyat harapnak mint egy pitbull de basszus egy szezon alatt megeszik a tárcsát. :(
Pedig akármilyen tesztet olvasol róluk, mindegyik agyondicséri.
bury!

Nálad van ilyen cucc!? Mennyi!?
Bár a gyári betetekbol még elég sok van...
Szerintem előre szinter kell. mert a puhabb gyengébb is.

viszont jobb minőségűt kell venni ami "kenve fékez" és akkor nem eszi a tárcsát.
ez lenne az ebc.

ap racingot használtam de az kicsit harapja a tárcsát.

ferodo pedig a legolcsóbb. azt azért veszik. sokan jönnek, hogy ferodo helyett kéne valami. a legjobb amikor visznek ebc-t és hónapok múlva írnak köszönő levelet.
Tudom hogy rohadt lustaság- de tudnál adni egy elérhetőséget, ahol te is beszerzed? Ez akkor ahogy írtad is puha betét? A gyárival 2004-2006 körüli régi évjárat kinek mik a tapasztalatai? Marha jól fog még a gumi csővel is ,csak a tárcsát mennyire öli meg?
Én csak gyárit raknék, betétből Brembo SA.
Lényeg puha betét legyen, hamarabb elfogy, de nem a tárcsát eszi.
Nekem most gyári betét van, igaz Zx6 radiális a fék.
Hátul ferodo, de az nem győzött meg Brembo jobb volt!
Csak gyárit érdemes rárakni?
Csak mert igaz az Er-5 jócskán más kategória, de annak előre a Goldfren kurva jó alternatíva volt, és olcsó is.
Fékbetétből ki- mire esküszik?
A szervizkönyv szerint az első tárcsák 4 mm vastagságtól számítanak cserésnek, a hátsók pedig 4,5 mm vastagságtól.
És tényleg elég zsebbenyúlós kis projekt lesz ha cserélni kell őket. Azzal esetleg futhatsz egy kört, hogy mi van ha csak a kopórészt cserélteted le.
és vastagságra?
arra számolj, hogy kurva drága.

Én csak minőségit vennék. Hiszen a fék elég fontos alkatrész.
EBC-t mondjuk.

Véletlen tudok is :-D
Persze ettől függetlenül mondom a fentit.
Srácok

első féktárcsák milyen vastagságig kophatnak? milyet érdemes venni ha netalántán cserés
üdv
extrém helyzetben nem lesz gond, de

hányszor van extrém és hányszor van normál eset?

Normál esetre a 40es olajra van tervezve. 60as normál esetben sűrűbb. Innen a többletfogyasztás, és esetleg néhány helyre nem jut el mert nem elég "folyékony".

Na mind1. 10w50nél sűrűbbet én nem raknék bele.
pont az a lényeg hogy extrém helyzetben ne legyen gond
normál felállásban legtöbbször, talán 70 - 80 fok között van a víz akkor pedig nem gond,
60as olaj melegen sokkal sűrűbb.

nő a fogyasztásod és nem biztos, hogy használ neki.

nyilván van tartalék a rendszerben, de hogy ekkora azt nem tudom.
Persze ez csak hosszabb távon ütközik ki
én 10 - 60 -ast használok,
sosem pályázom nem is pesten lakom,
de nem drágább mint a legtöbb normális olaj akkor miért ne
Igen, Budapestre gondoltam. Koszi.
sok város (gondolom pest) miatt 10w-50
Sziasztok!
Erdeklodnek,hogy milyen viszkozitasu olajat ajanlanatok sok varos es par alkalom Hungaroringi hasznalatra.