Lenne kérdésem egy 2010-es z750 feszülségszabályozójával kapcsolatban.
Én inkább felhasználó vagyok és nem szerelő, úgyhogy előre elnézést kérek, ha hülyeséget kérdezek.:)
-Mennyivel töltest engedhet egy jó feszszabályzó az aksira?
14,6 ig is felmegy
-Okozhat-e egy nem épp a legjobb minőségű aksi feszszabályzó problémát? (Jelenlegi aksi: GTX9-BS PowerMax+)
Elég sokba, de 3 éven keresztül szedegettem az alkatrészeket hozzá, úgyhogy mindig volt időm kivárni a jó árakat. Nem eladásra tartom a motort úgyhogy úgy voltam vele, hogy kerül amibe kerül megcsinálom. Nagyon megérte.
1.2.1.3. A rendszámtábla helyzete a függőleges keresztirányú síkhoz viszonyítva:
1.2.1.3.1. a rendszámtábla függőlegessel bezárt szögei az alábbiak lehetnek:
1.2.1.3.1.1. legalább – 5°, de legfeljebb 30°, feltéve, hogy a rendszámtábla felső széle legfeljebb 1,20 m-re helyezkedik el a talajtól;
1.2.1.3.1.2. legalább – 15°, de legfeljebb 5°, feltéve, hogy a rendszámtábla felső széle több mint 1,20 m-re helyezkedik el a talajtól.
1.2.1.4. A rendszámtábla talajtól mért magassága:
1.2.1.4.1. A rendszámtábla alsó széle és a talaj közötti távolság legalább 0,30 m.
1.2.1.4.2. A rendszámtábla felső széle és a talaj közötti távolság legfeljebb 1,20 m
Sziasztok
Még egy gyors kérdés utána hanyagolom a témát,csak már parázok egy kicsit.
Nem tudja valaki hány fokban állhat maximum a rendszámtábla a vizsgán?
Ó, hogy pont nem tudok menni! Ha tudsz, akkor mindenképpen próbálj lőni pár fényképet a motorról az ősfásban Alcsút előtt. A múlt héten voltunk és csodálatosan szép napsütésben :)
Ha nem veszem fel akkor valószínüleg alszok vagy töltök/fejtek. Dobj egy sms akkor hogy tudjam hogy te kerestél és visszahívlak. Úgy is ingyen csacsogok belföldön
Köszi még egyszer a hozzászólásokat. Pénteken próbálkozok egy másik helyen,ha ott sem sikerül akkor szombaton műszaki nélkül megyek szezon nyitó gurulásra de a vizsgabiztost húzom magam után.
Én inkább felhasználó vagyok és nem szerelő, úgyhogy előre elnézést kérek, ha hülyeséget kérdezek.:)
-Mennyivel töltest engedhet egy jó feszszabályzó az aksira?
14,6 ig is felmegy
-Okozhat-e egy nem épp a legjobb minőségű aksi feszszabályzó problémát? (Jelenlegi aksi: GTX9-BS PowerMax+)