Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, 2008-as Z 750-re keresek gyári kormányt, (talán az ezresé is jó rá) ha valaki tud segíteni vagy van neki eladó írjon lécci, köszi :)
2006, 636 telók, féknyergek, sarvedo, kerek, fektarcsak,
z1000 alsó+felső villahíd,kormany, fejidom

Húúú.... Ilyen első futóművet szeretnék én is az enyémbe. :) Tudja valaki, hogy miféle első futómű és villahíd van a bal oldali Z-ben? :)
sziasztok.uj vagyok még itt de idén szeretnék vásárolni 1 2003 as évjáratu Z1000et,mivel ujabbra nem lesz keretem és érdekelnének a vélemények rola,föleg a hibái mivel már nem uj masina.válaszaitokat elöre köszönöm..
hali Panyo koma
én Bannert vettem kb 1 éve pont az indító áram miatt = japóval
eddig semmi gond, és kevesebb mint fele volt az eredetinek
az 7 évig bírta
Mindenképpne Yuasa- vagy Exide!

Er-5- ben nekem 8,5 éves volt az akku- tökéletes állapotban- márkatársnak meg 9 már, és még mindig bírja!
Yuasa szerintem is. A nagy indítóaram mellett ennek van a legkisebb onkisulese, ezért is jobban birja ha pl télen sokaig nincs használva a motor
Köszi szépen! Ez a kép feldobta a mai napom!
Picit drágább a yuasa, de ahogy néztem a varta és társaihoz képest annak a legnagyobb az indító árama.

A ktm be nekem bosch volt, sose volt gondom vele. A Z be most yuasa van, november óta polcon van, múlt héten bedobtam és indította gond nélkül.
Sziasztok!
Ma megdöglött az aksim
Tapasztalatokat várok akinek nem gyári van
Szia

sikerült meglesni a tárcsát?
Tegyél alá rendes rugóstagot, ezek nem rossz gumik. Ha passzol bele az R1-é nálam van egy bontott 8000Ft-ért. 10,000Ft-ért már be is építem.
Jesszus, tényleg. Nem szóltam .
ma megtalaltam a mocidat :)
itt van pecs mellett, egeragon.....

csak a bukogombak lettek azota lecserelve :)
ja, meg a srac vett ra faridom aljat, ujat....
A kis körön áramlik meg nyitni is kéne neki ha nincs furat...
Hali!
A kérdés, hogy mennyire melegszik, mert a termosztáton mindig van egy kis átáramlás (pici furaton), különben a blokkban sem keringene, illetve a termosztát sem tudna nyitni, ha nem jutna hozzá meleg folyadék.
elméleti síkon nem szabadna, mivel az üzemi hőfok 90 körül van, és azért van a termosztát hogy ezt tartsa is, kérdés hogy mikor nyit a termosztát, vagy valami miatt nyitva maradt résnyire.
Sziasztok!

Nálam is egyből melegszik a hűtő. Ezzel kapcsolatban én is eltöprengtem hogy normális-e?
Köszi szépen a választ! Majd létszi írd meg mit tapasztaltál
Szia nekem is így van ebbe az idő hatvan fok fölé nem megy. Azt nézted már hogy ha elindítod a motort akkor a hűtődbe a víz egyből melegszik e? Mert nekem igen és nem tudom ez normális e.
Sziasztok
Ma mentem egyet rövidet, de azt vettem észre, hogy 60 fok fölé nem melegszik fel menet közben. Ilyen hideg időben ez reális?
Helló, az enyémnél tuti szebb... Viszont védi ez a deknit rendesen?
Hali. Nem megszabadulni akarok tőle, meg van némi extra is rajta (raptor dobok, k&n szűrő,integrált indexes ledes lámpa, ledes index, rizoma rendszámtáblatartó, hidralikus kuplung, üléspúp, givi tura plexi, fém fékcső, szinte mindenből megvan a gyári is) így a motor irányára 1millió 50 ezer de persze személyesen ez alku képes.

Amúgy első szériás 03 as, 54 ezer km van benne, 48 nál szelephézag, injector szinkron, összes folyadék csere megvolt. Itt a fórumon is visszakereshető asszem cbrimi hozta be anno az orazágba.

Ha komolyabban érdekel akkor írj és küldöm a tel számot.
Haverom pont ilyen z1000-et keres. Mennyiért válnál meg tőle?
Kishapsi!

Köszi a választ! Nekem is az lesz fent, mindenki nagyrészt Hiflo-ról beszél, azért nem tudtam, hogy mennyire jó az ilyen szűrő, bár a Mann-ról rosszat még nem hallottam. Azért lett Castrol a választásom, mert szinte egy tízesből megvan az olaj, plusz a szűrő, és több visszajelzés alapján nagyon nem panaszkodtak a Castrolra sem. Annyira meg nem gyilkolom a gépet, hogy megérje a az 5-6 ezer forinttal drágább olaj.

Szerintem tartsd meg! ;)