Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjavítom 5000ft-ért!
Hallo Tajesz!

Találtam egy mocit,mindjárt linkelem is! http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_750-7627530

r ez évjáratban nem egyezik az elképzeléseddel de elég jó bőrben van! Szerintem érdemes rákérdezni...
Anno volt fent egy Z 750 S a hirdetések közt még fel is hívtam a tiulajt aki eladta, és vmi ismerőse csinálta anno, de nem küldte el a címet már.

Marha jól néz ki befejezi a gyárilag kissé üresen maradt aljat.
Nincs cím mert motorról lett levéve nem tudom ki csinálta.Lehet hogy megunta az elöző tulaj vagy valami.... Most nálam van.
Esetleg cím, vagy elérhetőség ahhoz, aki ezt gyártotta? Vagy foglalkozik még ilyennel valaki? Mennyibe került anno?
Ölni tudnék egy ilyenért!
Hello Mindenki!
A hasidom egy fekete gépen volt használtan vettem,én egy kicsit könnyitettem az alján és az elején is vágtam ki belőle hogy az olajszürőt ki tudjam tekerni.Az alján a leeresztő csavarhoz igy hozzá lehet férni nem kell fel-le szerelni olajcsere miatt. Ez üvegszálas szerkezet a fülek úgy lettek már bele "építve".A képeken még fekete,de már kékre van festve csak még az aknában várja a tavaszt. Addig nem is rakom fel amíg hírdetem a motort ha jönne komoly vevő a gépre, esetleg jó pénzért adnám hozzá azt is.
És ha elviszik Tömeg 750 ét megvehetné az èn 1000 esem akkor lenne kerek a biznisz
királyság
beindul itt a biznisz
Épp ezt a fajta hasidomot keresem. Lehet bővebbet tudni róla!?
Szia tudsz még rendelni kawasaki Z- hez plexit?
2006 os évjárat
erre az emailra írj már légyszi,
kösszi
veg13@freemail.hu
Általában nem tetszik, ha hasidomot tesznek egy nakedre, de ez jól néz ki!
Passzolna az én Z-m színéhez is...
TÖMEG !

Megkérdezhetem hol vetted a hasidomot és mennyiért?
Konzol járt hozzá, vagy te csináltad?

Köszi.
Szia! Van polcon! Adatlap!
A 2007-es hasidomot már eladtam,vettem a 2004-re valót és már színre is fújták.Ha jó idő lesz akkor felrakom?!
rowly,

Mint Kawasaki márkaszervíz gyáriban tudunk esetleg segíteni.
Küld el az alvázszámot és megnézzük...
ok így más a leányzó fekvése
hasidom meg van pedig többen kerestek, most is van valaki,
vagy már nem akarod eladni
én még mindig nem raktam fel a hűtő takarót sem
Köszönöm fisi! Én is remélem,már jöhetne a jóidő !
Üdv Figu!Nincs semmi gond szerencsére csak ha elmenne amennyiért én gondolom akkor vennék egy 1000-est?! Ha megmarad már pedig nagyon úgy néz ki akkor tavasszal hasidom felszerel és megyünk tovább!
Beszelsz kawazsoltival es hibatlant kuld neked, ami biztosan passzolni is fog.
Esetleg gyári 16 körül ha jól emlékszem!?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, adott egy Z750, pontosabban ZR750J 2004-es. A szelepfedél tömítés engedi az olajat. Hol érdemes venni, illetve melyik típusé jó hozzá? Mert van ezer egy Z750-en de ilyet nem találok mint az enyém.
Hi! Nekem is kapott a gépem tankja sajna ősszel, és most télen Nagykanizsán hozattam rendbe, a Limitless kft-nél. Bal oldala nagyon behorpadt, de gyönyörűen megcsinálták, bár drágább mint a gittelés, mivel modern technikával húzzák ki a tankot, vágások, hegesztések nélkül, meg olvadó ónt visznek fel a végső simításoknál. Én inkább költöttem rá, mert nekem mindenki más meg akarta vágni.
hali Tömeg koma,
most látom