Jóól van az:) Kb 2-3hete, az arany,-szarvas utca kereszteződésénél mentem át zebrán asszonnyal mivel egy úr voltál és megálltál nem úgy mint egy néhány bunkó:D meg is dicsértem a motorod de szerintem nem hallottad :DD Utána megküldted neki :)
Én elhiszem, csak a felső - hátsó rész nagyon belappadt.. Azért kérdeztem, hogy mit lehet ezzel kezdeni, hogy új állapotot lehessen elérni?! Mivel tudják ki hozni belőle a horpadást?
Ebből egy nagyon tankot lehet csinálni kb ugyanannyi költségből mint amennyibe most kerül !Az enyém ennél csúnyább horpadást szenvedett és csak hogy illusztráljam betettem néhány képet igaz hogy abból a szögből nem látszik a sérülés helye, de ha nem tudom hol van észre sem lehet venni! Ja a motort teljesen egyedül raktam össze segítség nélkül, persze miután engem összeraktak
hello!
Megmértem a gyári kipuff csövét: 48,5mm
akkor ha most csináltatok másikat kicsit nagyobb is bele megy?
annyi hogy a suononak 51mm a belső átmérője akkor lehet hogy végig 51mm-es cső megy végig és a végénél lenne egy szűkítés?Mert minnél nagyobb csövet akarok hogy jobb hangja legyen
Elhiszem hogy penge! Viszont van még egy kérdésem.. Ha ráadom a gyujtást akkor villog az olajnyomás jelző és indítás után kialszik. Ez mennyire normális? Csak azért kérdem mert más motor márkáknál gyujtáskor csak világit és utána alszik ki! A kawáknál csak villog? Bár néztem az olajszintet is , gyenge félig van. Gondoltam inkább megkérdem hogy melyik variácio a lehetséges... kevés az olaj és azt jelzi, vagy pedig a Kawáknál a villogás a jellemző a világitás helyett?
Köszönöm ! Az én mocim 2009/10 havi! Elöbb megnéztem a képeidet, jó bőrben van a mocid! Én is erre az évjáratra kacsintgattam, és pontosan erre a színösszeállításra! Szerintem ez nagyon odavág a rendszernek! A narancs ülés és a teleszkópok nagyon jól mutatnak rajta! Az enyém is fekete-fehér! Amig keresgéltem a hirdetések között , hiányoltam ebből a narancs színt, de így élőben már nem hiányzik annyira ! Köszönöm az infókat is !
Szia!
Használd a keresőt Z1000-re rengeteg találat van illetve nem mind1 az évjárat mert a 2006-os az első széria a 2007-es már a 2 széria és árban van némi különbség is!
Szeretnék vásárolni egy Z 1000-et, (vagy Z 750),a Hornetem után, amit éppen a mai nap adtam el, keresgéltem már sok oldalon, de sajnos (nép)ítéleteten és hasonló oldalakon nincs sok találat az 1000-re, ami inkább érdekelne.
tudnátok pár szót írni, tanácsot adni erről a mociról?
2006-2007-évjáratot szeretnék.
z750-re (2004) keresek tankot nincs esetleg valamelyikőtöknek
elfekvőben?
üdv
Keresek 2004-es Kawasaki Z750-hez hátsó ülés púpot, nem gond ha sérült kis mértékben...
Köszöntem,
(jocooo1984@gmail.com)
Megmértem a gyári kipuff csövét: 48,5mm
akkor ha most csináltatok másikat kicsit nagyobb is bele megy?
annyi hogy a suononak 51mm a belső átmérője akkor lehet hogy végig 51mm-es cső megy végig és a végénél lenne egy szűkítés?Mert minnél nagyobb csövet akarok hogy jobb hangja legyen
ahogy megjön a nyomás elalszik
Szép a géped
Használd a keresőt Z1000-re rengeteg találat van illetve nem mind1 az évjárat mert a 2006-os az első széria a 2007-es már a 2 széria és árban van némi különbség is!
Szeretnék vásárolni egy Z 1000-et, (vagy Z 750),a Hornetem után, amit éppen a mai nap adtam el, keresgéltem már sok oldalon, de sajnos (nép)ítéleteten és hasonló oldalakon nincs sok találat az 1000-re, ami inkább érdekelne.
tudnátok pár szót írni, tanácsot adni erről a mociról?
2006-2007-évjáratot szeretnék.
Nagyon köszi,
Üdv,
Gábor