Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyócker
Nem Budaörsi volt véletlen?
igen, de aki bevásárol egy fost az a következőt megnézi rendesen vagy hülye és megint fos vesz.
Azt szoktam mondani amíg szar van addig veréb is
Én havertól vettem.

Mondta, hogy költözik németbe, nem-e kell a motor.
Rácsaptam olcsóért. Ismert előélet. szervizkönyv, alkatrészeket tőlem vette. új vez.láncfeszítő, fél szezonos gumik, új fékek, lánc, telóolaj stb.

Extrái:
- túra plexi + gyári
- LED-es első-hátsó index + gyári (relé is cserélve, normálisan villog)
- markolatfűtés
- Leovince kipufogó
- fokozatkijelző

Adatlapomnál fent van :-D
ez hihetetlen de tényleg de ha a szar kell a népnek meg kell adni nekik
Ez változó, eladó és vevő függő.
Nyáron néztünk a havernak egy Cbr 600 f4 et, katasztrófa volt a kínálat az országban szarabnál szarab kókányolt, frissen polirozott, gányolt darabokkal találkoztunk rengeteg ellentmondással és érdekes módon a "tukmálós" eladók (este már hív,hogy mi van mire jutottunk,holnap délelőtt nem lesz otthon, ha jönnénk, de hív ha hazaért stb.. ) a hányinger kerülgetett, szóval ezeknél nagyon nem volt rendben a motor
krossz is rendben volt. felújítva.

nem is akartam eladni csak elestem vele és szétment a térdem.
Megtartottam de már nem mertem úgy menni vele.

amíg le volt írva, hogy miket cseréltem + képek addig kutya nem hívott.

most a cbr-nél is le van írva, de eddig nem izgultak rá.
igen csak ez meg azért fura mert mindenki hisztizik hogy ilyen meg olyan mókolt de az igazat meg nem szeretik... nem értem ezt

másrészt meg nem szeretek bármit is úgy kiadni a kezeim közül hogy nincs rendben
extrákat soha ne számold az max arra jó hogy könnyebben elviszik
Én azt tapasztalom, hogy ha őszinte leírom, akkor kutya nem hív fel.

Amikor eladtam a krosszt, akkor haverom mondta, hogy nem kell ezeknek 100fénykét meg őszinte leírás. Rakjál fel két képet amin nem látszik semmi és jönni fognak.

És jöttek is. Második el is vitte. De olyan vigyor volt a fején próbakör után :-)
Az lehet, de aki jó motort akar venni az jól megnézi a kínálatot, mert tele van a piac mókolt összegányolt motorokkal.
Nembeszélve, hogy 5 éve van nállam és nem írnák olyanokat, hogy pályát sem látott csak a kertben motoroztam meg hasonló hülyeségeket amiket szoktam a hírdetésekben olvasni
Igen is látott pályát h.ring,kakucs, de megkapta mindíg a jó olajat amikor kellet és a gondoskodást.
most úgy látom megint lefele mennek az árak.

Engem még az is visszatartott, hogy ugye minden ki van cserélve. Költségmentes. Ezt eladni egy olyan mociért amin megint lehet, hogy ezeket cserélni kell fincsi pénzért...

De aztán aki mer az nyer :-)
Nézegettem 1.25 ért mennek.Csupaszon talán odadnám annyiért mondjuk abs -es talán 1.3 Felszerelve 1.6 , de azt nem adák meg érte
Nem nagyon szokták.

ezen milyen plexi van: link
Tuono-t
ÁÁÁÁ egyenlőre semmit, de ez csak elmélet még
Az extrákat nem fizeti meg senki úgyhogy le is kellene csupaszítani
barátság kedvéért 1.1mFt
amúgy 1.2 lenne.

5ezret futott power3 gumik, nem rég cserélt olaj, szűrők, láncszett, fékbetétek elől, zsír új hátul, xenon.

meg hát ismert előélet. Sokat motoroztunk együtt.
na neee mester és mit szeretnél helyette?
Hi!
Menyiért viszi el a cimborád, ha nem titok?
Gondolkozom én is az eladáson
más is had élvezze.

most csak azt sajnálom, hogy beelőztek.
ne sajnáld, nagyon jó a Z én is szerettem de a tuono-val nem egy ligában játszanak!
Én se árultam.

De van egy cbr-em és akarok egy tuono-t is. :-)

haver meg mondta, hogy akkor átveszi a békát
Nem tudnék megválni a kicsiZ-től. Az akarom, hogy a fiamé legyen egyszer. (Most 6 éves)
Enyém már a héten minden nap járt.

jövő héten eladom
Urak, mindjárt itt a tavasz, lehet előhozni a gépet és ébresztgetni a téli kómából.