Mondta, hogy költözik németbe, nem-e kell a motor.
Rácsaptam olcsóért. Ismert előélet. szervizkönyv, alkatrészeket tőlem vette. új vez.láncfeszítő, fél szezonos gumik, új fékek, lánc, telóolaj stb.
Ez változó, eladó és vevő függő.
Nyáron néztünk a havernak egy Cbr 600 f4 et, katasztrófa volt a kínálat az országban szarabnál szarab kókányolt, frissen polirozott, gányolt darabokkal találkoztunk rengeteg ellentmondással és érdekes módon a "tukmálós" eladók (este már hív,hogy mi van mire jutottunk,holnap délelőtt nem lesz otthon, ha jönnénk, de hív ha hazaért stb.. ) a hányinger kerülgetett, szóval ezeknél nagyon nem volt rendben a motor
Én azt tapasztalom, hogy ha őszinte leírom, akkor kutya nem hív fel.
Amikor eladtam a krosszt, akkor haverom mondta, hogy nem kell ezeknek 100fénykét meg őszinte leírás. Rakjál fel két képet amin nem látszik semmi és jönni fognak.
És jöttek is. Második el is vitte. De olyan vigyor volt a fején próbakör után :-)
Az lehet, de aki jó motort akar venni az jól megnézi a kínálatot, mert tele van a piac mókolt összegányolt motorokkal.
Nembeszélve, hogy 5 éve van nállam és nem írnák olyanokat, hogy pályát sem látott csak a kertben motoroztam meg hasonló hülyeségeket amiket szoktam a hírdetésekben olvasni
Igen is látott pályát h.ring,kakucs, de megkapta mindíg a jó olajat amikor kellet és a gondoskodást.
Engem még az is visszatartott, hogy ugye minden ki van cserélve. Költségmentes. Ezt eladni egy olyan mociért amin megint lehet, hogy ezeket cserélni kell fincsi pénzért...
Mondta, hogy költözik németbe, nem-e kell a motor.
Rácsaptam olcsóért. Ismert előélet. szervizkönyv, alkatrészeket tőlem vette. új vez.láncfeszítő, fél szezonos gumik, új fékek, lánc, telóolaj stb.
Extrái:
- túra plexi + gyári
- LED-es első-hátsó index + gyári (relé is cserélve, normálisan villog)
- markolatfűtés
- Leovince kipufogó
- fokozatkijelző
Adatlapomnál fent van :-D
Nyáron néztünk a havernak egy Cbr 600 f4 et, katasztrófa volt a kínálat az országban szarabnál szarab kókányolt, frissen polirozott, gányolt darabokkal találkoztunk rengeteg ellentmondással és érdekes módon a "tukmálós" eladók (este már hív,hogy mi van mire jutottunk,holnap délelőtt nem lesz otthon, ha jönnénk, de hív ha hazaért stb.. ) a hányinger kerülgetett, szóval ezeknél nagyon nem volt rendben a motor
nem is akartam eladni csak elestem vele és szétment a térdem.
Megtartottam de már nem mertem úgy menni vele.
amíg le volt írva, hogy miket cseréltem + képek addig kutya nem hívott.
most a cbr-nél is le van írva, de eddig nem izgultak rá.
másrészt meg nem szeretek bármit is úgy kiadni a kezeim közül hogy nincs rendben
Amikor eladtam a krosszt, akkor haverom mondta, hogy nem kell ezeknek 100fénykét meg őszinte leírás. Rakjál fel két képet amin nem látszik semmi és jönni fognak.
És jöttek is. Második el is vitte. De olyan vigyor volt a fején próbakör után :-)
Nembeszélve, hogy 5 éve van nállam és nem írnák olyanokat, hogy pályát sem látott csak a kertben motoroztam meg hasonló hülyeségeket amiket szoktam a hírdetésekben olvasni
Igen is látott pályát h.ring,kakucs, de megkapta mindíg a jó olajat amikor kellet és a gondoskodást.
Engem még az is visszatartott, hogy ugye minden ki van cserélve. Költségmentes. Ezt eladni egy olyan mociért amin megint lehet, hogy ezeket cserélni kell fincsi pénzért...
De aztán aki mer az nyer :-)
ezen milyen plexi van: link
ÁÁÁÁ egyenlőre semmit, de ez csak elmélet még
Az extrákat nem fizeti meg senki úgyhogy le is kellene csupaszítani
amúgy 1.2 lenne.
5ezret futott power3 gumik, nem rég cserélt olaj, szűrők, láncszett, fékbetétek elől, zsír új hátul, xenon.
meg hát ismert előélet. Sokat motoroztunk együtt.
Menyiért viszi el a cimborád, ha nem titok?
Gondolkozom én is az eladáson
most csak azt sajnálom, hogy beelőztek.
De van egy cbr-em és akarok egy tuono-t is. :-)
haver meg mondta, hogy akkor átveszi a békát
jövő héten eladom