Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen- hál Istennek csak állóban.

Írtam a kuplung nyikkanás miatt angol Z fórumra is, azok meg hülyének néztek mit akarok ,egyik mókus szerint nem hiba ezek ilyenek. Azért kivi lennék hány 2004- 2006 -os Z nyikkan hidegen induláskor?
Nincs még eltüntetve csak nem ismersz, én már két hajszál karcon hangosan felsírok
Ami fel van rakva kép, azon nem látszik pedig. Vagy minden egyéb nyom el lett tüntetve, vagy csak álló helyben dőlt vele?
Nem nyert, ha rajta ülök akkor a jobb...
van egy olyan érzésem, hogy a tiednek is a baloldala lett megpocsékolva, mint az enyémnek
Nem cserélem, marad a gyári bumbi tükör, nekem tetszik, egyiket így is cserélem mert karmos a hátulja, egy előző tulajos eldőlés következtében...
Jó de a simánál a kormányon figyel a tükör ez meg a fejidomon, aminek mivel műanyagból van, nem mondhatnám hogy egy huszáros tartása vala!
Jól mondta.
még 2 kérdés:
Fogyasztás (simán és állatkodva)?
van-e benne csúszó kuplung?
köszi
poletti teleszkópot és lengéscsillapítót cserélnék értékegyeztetéssel gyárira

http://www.polettiracing.it/
hááát S-nél nem tudom mi a pálya tükör ügyben,
de a sima Z-n nekem az első volt hogy kicsi tükröt tegyek fel,
elsősorban a városi közlekedés miatt,
de meg se mozdul semekkora sebességnél
06-07
Nekem arra a tükör problémára anno azt mondta haverom (akitől vettem a gépet), hogy "Ne foglalkozz vele, annál a tempónál már nem fognak előzni! A közlekedők kb 90%-ánál úgy is gyorsabb vagy!" Mondjuk nekem sima "kis" z van, azoknak a tükreiben amúgy sem sokat látok, mert vagy én vagyok túl széles, vagy a tükör van túl bent.
Ez a rezgés amúgy érdekes, totál para voltam tőle mielőtt megvettem az S- t én is..
Aztán kiderült, nem rezeg az ott jobban mint egy 500-as TWIN, inkább nem is rezgés az- hanem elmélyül, amolyan idétlen hangja lesz ott, ami utána már meg is marad az egyre nagyobb fordulat hatására- értsd, hangosabb lesz.
Ami jobban zavar az S- nél az a 180- 190- küröli remegni kezdő tükrök, ezen lehet valamivel segíteni?
Nem vettem észre, bár nekem az első szériás z van nem tudom az milyen súlyba van az sx hez képest. Amit én észrevettem ( sx nél nem tom vane ) kisebb tempoba sokkal könnyebb borogatni mint temposabb kanyarba. Mátrába a lassabb kanyarba sokkal jobban le tudtam boritani mint zalába a 2 sávoson 150 nél. De lehet csak én csinálom szarul. Sm után másabb azért.
saját tapasztalat, rosszalkodni jó a z750-is, sőt nyaranta 1 túra is vállalható vele, ne tévesszenek meg a lóerők,
tapasztalatból mondom össze sem lehet hasonlítani a fz600 al és "csak" 10 lóerő a különbség kipróbáltam
nem nagy hátrány a 220kg körüli súly sem a városban!
Szia Matska,

köszi az infót. Mind a tolóerőre, mind a megbízhatóságra vonatkozó infó nagyon hasznos.
köszi
szerpentinen sem "nehézkes"?

Egyébként újra néztem az MT-09 adatlapját, és most látom, h benéztem. nem 170, hanem 188 kiló (191 ABS-szel)
az már mindjárt nem +50, csak +30...
nyerésre áll a Z :-)
Na és melyik a jobb motor a HD Elecrta Glide vagy a Honda Cub? Esetleg összehasonlíthatják a Triumph Rocket III-mat egy KTM ECX 300-zal. Hülye firkászok, ennyi sületlenséget már rég olvastam.
Szia Kishapsi,
köszi a hozzászólást. Ilyen tapasztalatok alapján leírt konkrét dolgokra várok.
Köszi az értékes infót.
... és itt a kulcsszó: normális használat mellett. Na ezt nem tudom megígérni :-)
Tudom, h a kettő nem ugyan az, és nem ugyan arra való.
Azt keresem, h melyikkel kell majd kevesebb kompromisszummal együtt élni.
Imádom benne azt az csuklómozdulatra előtörő őszinte böszmeséget. Erre ne is tudok jobb szót de amikor először óvatlanul lenyeleztem csak az üléspúp mentett meg attól, hogy egykezes superment mutassak be. Meg aztán kanyarból kifelé is igen könnyű tud lenni az első kerék. az 5500rpm körüli rezonanciát leszámítva amit a 9-estől örökölt, tökéletes élménymotor. Remélem találok még belőle nem leélt példányt pár év múlva. Azt, hogy a blokk és a gépészet tartós azt tudjuk, még mindig működik az első zöld Z ami tíz éve tesztmotor volt. Most majd 100 ezer km-rel, Hadnagy Józsi által egyszer ropira törve, botkezű firkászok által legalább 50.000km-t nyúzva de köszöni jól van.
egyenesbe vmért nem olyan nagy élmény még a nagy plexivel se. de amint bekerül az ember a városba vagy a szerpentinre mindenért kárpótol
Örömmotornak csak is Z1000...
Nem is értem, hogy a firkászok minek hasonlítgatják a túramotorokhoz amikor köze nincs hozzá. Ha egyszer majd nem tudok mit csinálni a pénzemmel én biztos veszek egy '03-'06 nagy Zét. Az egyetlen injektoros gép amivel életemben mentem és élveztem is minden percét.
szia

mikori évjáratba való?