Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Raptor dobhoz hol tudnék mübizonylatot szerezni? Az E betüt mindegy hova graviroztatom?
Megjott.
elküldtem a cimet az e-mailre
okés köszi
Látom narancs a tiéd is.e-mailben küldöm a cimem ha tényleg elküldenéd akkor megköszönném jó helye lenne
Az adatlapomon levo e-mail cimre irj egy pontos nevet, cimet es a jovo het elejen feladom.
hali engem érdekelne
pont ilyen gépem van .nagy kérés lenne hogy feldobd egy levélben a cimemre
Van 4db ilyen felnire valo matricam plusz egy otodik, ami hianyos. A K es a 750 felirat piros. Ingyen elviheto, akinek szuksege lenne ra.
kawasaki z1000 be való poletti teleszkópot és lengéscsillapítót cserélnék értékegyeztetéssel gyárira!
http://www.polettiracing.it/
kawasaki z 1000
MIlyen motorba való? :D
na bújjék. a többi igényt jövőre :-)

Van ám kívánság,mint egy vagon óvodásnak.
havonta hányszor mész pályára?
havonta hányszor mész dugóban?

szerintem a mostani motorod mellé vegyél olcsó pályamotort.

Olyasmi igényeid vannak mint akik felhívnak gumi ügyben:

tartós legyen mint egy túragumi, tapadjon mint egy supercorsa, olcsó legyen mint egy használt gumi :-)
Sikerekben gazdag és balesetmentes boldog új évet kívánok minden kedves fórum társnak!
Hát sajnos olcsóbb nem igen lesz. Nyáron bezárják a fehér vári mol telepet, gondolom nem azért mert kurva jól megy Így nem sok reményünk van a jó árakra
Akkor az enyém bal oldalát látva, még eret is vágnál... magadon is, nem csak rajtam!
Fisi, gondolom telefonon.
Boldog új évet, sok napsütést, élményekben gazdag motorozást, és persze a mostaninál olcsóbb üzemanyag árakat kívánok 2014-ben minden motoros társnak.
Ata!

Ne lőjj már le mindn beszéd témát- így hogy hívjalak fel?!?
S-nél már 140 után láthatón kezd vibrál a tükör. Ja a szélességét én is szűknek találom, pedig nem vagyok a szélesebb fajtából.
Csúszókuplung?
Olvass már a neten egy kicsit az még van neked nem?
Nem hiszem el,hogy ennyire tájékozatlan vagy,ennyi év motorozás után.
Mit akarsz,versenymotort?