Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, én úgy vagyok ezzel, hogy a legközelebbi jó szerelő, 1- időpont kérés, tuti holnapután vihetem csak, és tegnapelőttre kellene,2- távra még oda vissza 50km-és ez ugye kétszer amire kétszer kell valakit szerveznem aki visszahoz meg aki elvisz, és ő még tőlem oda vissza 50km,szal szaros gyertya csereert nem akarok hegyeket mozgatni.
Másrészt meg illik kicsit a motort is ismerni szetszedni. Csak picit. Nem sokat tudsz tenni ha meghal az út szélén de ha ott kell valami hülyeség miatt kotoraszni az Isten háta mögött!? Elég eke a gyári kulcs készlet de tüzet oltani talán lehet vele.
Nekem is volt ilyesmi problémám u.e. a típussal, mi is sokat agyaltunk, hogy mi lehet a gond, de végül is a gyertya csere után teljesen helyrejött. A gyertyákat nem én cseréltem, látva a szerelő fejét jó döntés volt nem otthon nekiállni.
Van egy Lassan 3 éves keresztlányom, neki még talán elég kicsi a keze hozzá. Bontásban verhetetlen ő is, mint a keresztapja.
A 3.-ik hengerrel sokat kell szopni, ki kell a gepkonyv szerint is engedni hozzá a termosztat rögzítő csavarjat. Sajat tapasztalatból mondom hogy nem árt a rá csatlakozó elektromos csatikat is húzni róla. Könnyebb mozgatni. Na szal ott ferdén hülye pozícióban kell a két vazcso közé bejatszani a gyertya pipat. Van 5 centi a szelepfedel és a vazcso közt itt kell kijatszani a kb 8 centis gyertyapipat.
Ha van kis kezu lány a kozeledben fuzd be a művelethez! :)
Én is neki futottam 3x de sose cseréltem ki. majd tavasszal megy szelepellenőrzésre akkor kicseréltetem.
Akkor teljesen jól láttam gyászos végemet, akárhányszor levettem a tankot. De a legtöbb gondom szerintem a belső 2 hengerrel lesz. Látván, hogy hol megy a vázcső, meg a hasonló sallangok hol helyezkednek el...
Hát én a jó kur..va japán anyját párszor elmondtam mire sikerült kicseréli. Anno az Er-5 se volt kutyafa..a ,de ez lazán lealázta ebben a műveletben.
Na, attól a "4 órás gyertyacserétől" én is tartok kicsit... tuti lesz vagy 2 agyvérzésem, mire kioperálom, meg visszapakolok mindent.
Akkor csak van különbség!
Vissza gondolva arra a horror 4 órás gyertyacserere (első alkalom volt ugye), nem is olyan kicsi különbség az!
En Denso cr9eix-et hasznaltam, de semmi kulombseg nem volt a simatol.....az igaz, hogy tobb mint 40.000et mentem vele......es meg mindig az van benne....
Elvileg az iridiumos(cr9eix) gyertyát fele olyan gyakorisággal kell cserélni, azaz 24 ezrenként, ha jól emlékszem. Ha esetleg a gyertyapipa a lesz a ludas, akkor használtban lehet, hogy tudok segíteni.
Üdv mindenkinek és kellemes ünnepeket!

Volna 1 olyan problémám, hogy a 2004-es z750-esen 1 henger kihagy, vagy is néha az is jár, de csak akkor, ha már bemelegszik. Így a téli pihenő alatt van időm vele legózni, hogy a jövő idénybe ne sok problémám legyen vele. Olaj, új láncszett, teló szimeringezés, légszűrő már beszerezve. De gyertyasort és pipákat is akarok cserélni, csak nem tudom, hogy milyet lenne érdemes? NGK cr9ek - 2490 pénz/db, vagy NGK cr9eix 4320 pénz/db? Válaszokat előre is köszönöm.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
a körmendi sráctól aami a használton van fent.volt szerencsém törött cbr látni egykerekezés áldozata lett szinte ingyen adták meg lett csinálva de szerelő mondta a gyári állapotot lehetetlen visszahozni.járni tudsz vele de nem biztos hogy a motor mindig ugy fog viselkedni ahogy kéne(futóműre értem)
Helló!
Most akartam egy 2008-as Z 750 megvenni 700Eft volt olasz okmányokkal nem volt sérülve az eleje egykerekeztek vele és hátraestek a segédváz el volt hajolva néhol a hegesztésnél látszott rozsdásodott ott gondolom repedt.Azt mondta a srác 1 óra alatt ezt vissza lehet nyomatni szerintetek megérte volna megvenni?
csumán feltöltöd, csövek megnyomkod. aztán indít.

Mi úgy csináltuk, hogy valaki tartotta a tankot.

de úgy is lehet, hogy a kiegyenlítő tartályon keresztül véglegesíted a szintet. csak akkor járatni kell
Sziasztok!Olyanban kérnék segítséget,hogy elindítás nélkül fel tudom tölteni teljesen a hűtőrendszert?2007-es z750-ről lenne szó!Vagy feltöltöm és utána ismét tank felemel és megint töltés?
Szia. nekem is szokott ilyen hangot adni. de csak ha nem várom meg amig bemelegszik.
Szia Zoltán!

Először valóban feszesre állítottam, de most már jócskán visszább toltam- olyan 40 mm körül lóg be. Ez is kevés lenne?
Kicsit lazítanék a láncon...
A keresett szakember: Sima Béla.
XIV. ker. www.simateam.hu
Csak ajánlani tudom.
Z.
Az én tankomat karosszériás húzatta ki de én csak gitteltem viszont nem repedezett be !Ha nem tudnám hol volt a sérülés észre sem venném !Egy kép még lakkozás előttről.
Azért kell felónozni, mert teljesen egyenletesre nem tudják fissza huzatni a fémet ezért gittelés helyet feltöltik ónnal és azt csiszolják vissza, hogy egyenletes legyen a felület! Ami az előny a gittel szemben, hogy nem fog felrepedni és a festékvastagság mérő sem fog nagyobb értéket mutatni. Remélem segítettem! :) Érdekelne ilyen szaki aki tud csinálni ilyet! :)
Totál át mostam jól befujtam, mégis nyekereg valami....