Köszönöm a dicsérő szavakat, sokat dolgoztam vele, hogy így nézzen ki! Élőben jobban mutattak a Martin dobok, a hangjuk pedig felejthetetlen. Tavaszig a Z750 is megkapja a kezelést, hogy egyedibb legyen. Kap egy sportdobot, színre fújt hátsó sárvédőt, üléspúpot, ledes indexeket, valamint a felnik közepét zöldre fényeztetem, a peremeket pedig felpolírozom. Esetleg valakinek eladó üléspúp?
Brutál agresszív a megjelenése! Nekem nagyon tetszik! Viszont ahogy látom, a nejemnek a hátsó ülés nem lesz kényelmes! Majd talán 5-6 éves korában meg is tudom venni!
Nekem volt egy régi Z1000-em, most pedig egy 2007-es Z750-em van. Teljesen megfelelő a futóműve mindkettőnek. Mikor a Gsxr után ráültem kimondottan komfortosnak éreztem, és meglepődtem, hogy szinte magától fekszik be a kanyarba. Persze ez az üléspozíciónak is köszönhető! Sportmotorokhoz képest sokkal lágyabb a futómű, de legalább nem rázza szét a vesédet, és az utasodnak is kényelmesebb! Aki meg pályázni akar az sportmotort vegyen, ne naked gépet!
itten a kepek