nekem raptor van az a nagy Z-n... triovál karbon optikával jól is néz ki, és nekem a hangja is bejön... alapjáraton és 6000 el alatt szolíd mély hangja van ( azért hallani hogy motor közeledik) 6000 től meg mikor megindul akkor igazán felhangosodik.
mondanám hogy ugorj át hallgasd meg a hangját, de nincs itthon
A Panyo linkjén a középső sor Mivv suono
Ha nem sürgős az ebay.it-t érdemes figyelgetni. Az enyémet 60-ért vettem ott összekötővel. Az itthoni új ára nem embernek való.
Csatlakozom Figuhoz!
Nekem már a 6. dob van fent a paripán, de az Akra lett a végleges
Jelcsát keresd! Ő biztosan tud segíteni minőségi dobokkal, foglalkozik. http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Én pl. az első képen a jobb alsó mivvet hallgatnám meg először
hali
dob témában csak a saját tapasztalatomat írom, nem vitázom senkivel jelzem előre
sok motorom volt, még több dobbal, nem szeretném rontani a hazai szakik bizniszét ezért rosszat nem írok, de sajna hazai gyártású dobom is volt több és nincs jó tapasztalatom
de amivel sosem volt gondom Mivv, Akra, Yoshi, Two B., tehát jellemzően a nagyobb márkák, illetve a Laser és az Arrow amik kimondottan nagyon jók, alapjáraton nem hangosak, de határozott a hangjuk magasabb fordulaton,
és én úgy érzem jobb a motornak is
a vicc hogy használtan sőt az Arrow újonnan sem volt drága, összekötővel talán 55
Lehet én is inkább elmotorozom, elkajálom, vagy hasonló élvezetes dologra költöm, bár nekem nagyon hiányzik valami hangosabb zörej onnan hátulról...
Bár mondjuk kesztyűt is kell vennem, meg bukógombát, stb...
Ezt a linket néztem én is.
Akkor ezek szerint a Raptor jobb mint a Mastek, vagy a Martin?
Vagy csak te ajánlod jobban.
Mindenféle képen hangtompító betéttel venném, úgyhogy kedvtől függően lenne hangos, vagy éppen halk.
Tény hogy nem kevés pénz...
Lehet értelmesebb, ha bele tankolom inkább a Z-be .
az, hogy a motor paramétereit mennyire javítva vagy rontja azt halandó úgyse tudja.
Én régen csak azért nem vettem mert nem volt rá pénzem.
Most vettem egy cbr-t amin sportdob van.
Tök jó hangja van meg minden de amikor csak csörögsz 1esben 3-4ezres fordulaton akkor úgy bőg mint az állat. Hosszútávon se élvezem. Városban parasztkodni viszont jó :-)
Raptort is nézegettem, de ott volt valami vita, hogy két ember csináljam és köpködtek egymásra, hogy kié is az igazi raptor "márka".
A Raptort azért vettem el. Meg írtak róla beszámolót, hogy hol az egyik volt megbízhatatlan, hol a másik.
Őszintén szólva elvesztem ebben a Raptor témában.
Mondjuk nekem az ezres gyári trombita is tetszik