Én már kétszer is políroztattam a felniket (nem ugyanazokat )
Ott ahol foglalkoznak felnipolírozással (google segít), kérdezd meg, hogy motor kerekét is tudják-e.
6 éve még nem mindenhol ment.
Az ár mindkétszer ugyan annyi volt, 3 éve is 6 ezret fizettem kerekenként.
Egyébként azt fogják mondani, hogy nem szabad lakkozni...
Szerintem jól tisztítható és a fényéből sem hinném, hogy vesztett az évek során.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az USA/Kanada modell mennyiben tér el az EUs-tól?
Problémás a forgalomba helyezése és az alkatrészbeszerzése (kompatibilisek)?
Z750S-ről lenne szó.
Sziasztok!Van egy METZELER SPORTEC M3 180/55 R17-ES GUMIM 2009-ES évjáratú.150/60-ast kértem és ezt küldték visszavenni meg basztak.Képet tudok küldeni ár megegyezés szerint.
"Kawasaki Z 750 S- Zé ügynök, egy gondatlan gazdától került hozzám jó pár apróbb esztétikai és egy apró mechanikai hibával- 13 ezer km- vel az órájában."
Mit takar az esztétikai, és mechanikai hiba?
Egyébként milyen állapotban van? Az ország mely területéről vetted? Amikor én nézegettem, akkor is volt sok hulladék sajnos...
Köszi szépen, de már időközben megtudtam oldani ezt a problémát , mert ahonnan rendelem a dobot ott csinálnak összekötőt hozzá...Amúgy szép a hangja a mocinak
Üdv mindenkinek sikerült nekem is a nagy álom. Megvettem az én kis Z-met. Szeretnék minél többet megtudni róla hogy rendesen tartsam ne legyen rám panasz. Ezért is fordulok hozzátok, tapasztaltakhoz, hogy kiokosítsam magam a témában.
-Először is mivel még nem volt dolgom ilyen géppel megkérdezném hogy a téli spájzolás az csak az aksi kivételével véget is ér? Vagy van esetleg egyéb jó ötletetek is.
-Aztán szeretnék rá egy gyári plexit is. Már megvan az ára minden, de egy olyan infot kaptam hogy a felhelyezéséhez meg kell fúrnom a fejidomot. Ez igaz?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Hali, nekem egy Shark GP Conic dobom van, én vettem rozsdamentes csövet, meg bilincset méretre vágtam és gyönyörűen összekötötte a dobot a leömlővel. Majd lefotózom ha lesz időm.
Tudna valaki hasidomot?