Hát ennek se tökéletes a lanca de nem is agyon használt. Persze nem hiszem el hogy 13 ezer km van a gépben, csak tudat alatt remélem. Viszont a kuplung nem csúszik, váltó jól kapcsol, elméletileg minden rendben de engem ez azért mégis eléggé idegesít...
Hmm ez engem is érdekelne, csak Budapest viszonylatában. Van egy kis horpadásom, és bármennyire mondogatom magamnak, hogy csak egyedivé teszi a motort, de egyre jobban bántja a szemem :)
Felónozni miért kell egyébként?
Szeretném a hozzáértőket megkérni nézzék meg ezt a videot! Z 750 2007
Igaz a motor már az újabb verzió, és nem is S- es mint az enyém, de 0:16- nál nagyon halkan, és 0:40-nél erőteljesen lehet ennél is hallani azt a nyikorgásszerű hangot a kuplung felengedése után ami nekem is van. Erre szeretnék Tőletek választ kapni, hogy ki mire saccol mi lehet a gond a kuplunggal? Mint ennél enyémnél is mihelyst megmelegszik az olaj, már semmi hang nincs.
Mitől lehet ez?
Félni nem félek, mert a motort új Michelin Pr2- vel vagy mivel vettem, csak a (mea culpa) motor revü katalógban olvastam nagyon jókat a Metzeler Z 8 -ról, meg hogy esőben még jobb, erre tessék- az a tapasztalat hogy mégsem jó..
aztán lehet másnak más a vélemnye