Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet érdemes lenne petróleummal faszán átmosni és vékonyan befújni újra.

aztán lehet másnak más a vélemnye
Hát ennek se tökéletes a lanca de nem is agyon használt. Persze nem hiszem el hogy 13 ezer km van a gépben, csak tudat alatt remélem. Viszont a kuplung nem csúszik, váltó jól kapcsol, elméletileg minden rendben de engem ez azért mégis eléggé idegesít...
Nekem régen a szanaszét használt lánc csinált ilyet.

Az is csak amikor az első métert megtetettem és kikanyarodtam az útra akkor adott ilyen hangot.

Ezt abból gondolom, hogy lánccsere után nem volt ilyen.
Arra igen. Elofordul másnál is, vagy ez egyedi probléma!?
Hmm ez engem is érdekelne, csak Budapest viszonylatában. Van egy kis horpadásom, és bármennyire mondogatom magamnak, hogy csak egyedivé teszi a motort, de egyre jobban bántja a szemem :)
Felónozni miért kell egyébként?
0:40nél arra gondolsz amikor ráereszti?

Az nagyon köcsög hang
Sziasztok!

Szeretném a hozzáértőket megkérni nézzék meg ezt a videot!
Z 750 2007
Igaz a motor már az újabb verzió, és nem is S- es mint az enyém, de 0:16- nál nagyon halkan, és 0:40-nél erőteljesen lehet ennél is hallani azt a nyikorgásszerű hangot a kuplung felengedése után ami nekem is van. Erre szeretnék Tőletek választ kapni, hogy ki mire saccol mi lehet a gond a kuplunggal? Mint ennél enyémnél is mihelyst megmelegszik az olaj, már semmi hang nincs.
Mitől lehet ez?
Sziasztok srácok!
Nem tud valaki szakembert tank horpadás javításra? Rendesen kihúzással és fel ónozással? Előre is köszi a segítséget!
Z8 túra gumi. bt016 pro meg sporttúra és a sporthoz van közelebb.

Mentem 200km-t esőben. 160al simán jöttünk :-)
Félni nem félek, mert a motort új Michelin Pr2- vel vagy mivel vettem, csak a (mea culpa) motor revü katalógban olvastam nagyon jókat a Metzeler Z 8 -ról, meg hogy esőben még jobb, erre tessék- az a tapasztalat hogy mégsem jó..
Ne félj tőle. Tavaly a horvát szerpentineken leteszteltem esőben is...
Nem volt gond. Persze nem kell lapon fordulni...
Esőben hogy viselkedik?
Ezt hogy érted?
Köszi a segitséget srácok.
A Bt016pro nagyon ott van.
Mennyi lenne párban? 120-70 és 190-50es méretben?
Túra most van fenn nem nagyon jó vele menni.
Bridgestone-ból BT016 pro-t venném. S20 már nem annyira jó mint az elődje.

Bt016 pro az egyik legjobb ár/érték arányban jelenleg.

Ha érdekel szólj mert gumival is foglalkozok
És a Metzeler Z8 roadtec!? It is volt róla teszt....
Szia!
Az M5 nagyon hamar elkopik.... Én nem veszek többet...
Én Raptorral vettem a motorom, teszi a dolgát, nem halk. Rosszabbul nem megy tőle a motor.
Sziasztok. Segitenétek dönteni? Metzeler sportec m5 interakt vagy Brigestone s20.
Monokey doboztarto platnit vasarolnek!
Vane valakinek?
igen az egy kicsit gagyinak hat. Nem tudom miét olyan lett.

szerintem az senkinek nem tetszett.
ennek még a régi 2 csöves kipuja van, az nem annyira szimpi, ellenben kurva halk