Hy srácok!
06-os z750-nél -1+2 áttétel módosításról személyes véleménye tapasztalata van vkinek ha igen leírná?
pl végsebesség változása, kerekezési hajlam, gyorsulás...
válaszokat előre is kössssszzzzzzzziiiiiiiiii!
Szedd ki az ac-t nezd meg hogy nincs eltömődve a szürője... Nem volt törött a motor? Anno szivtunk javer busajaval mert törött volt es ahogy hegesztették a tankot rozsdasodott bellül és telihordta a szűrőt dzsuvávsl.
1. szervizcsati radug (ules alatti csati)
2. piros kulcs bedug, gyujtas on es par mp utan off
3. fekete kulcs bedug gyujtas on es par mp utan off
4. masik fekete kulccsal ugyanez...ha van
ez utan a motor mar csak ezekkel a fekete kulcsokkal fog elindulni, szoval ezt akkor is erdemes megcsinalni ha pl csak 1 kulcsod van a motorhoz es nem tudod kinel van a masik....
Hát nem tom.Ma is mentem,probálgattam szükiteni a kört.
pl olyan volt ma hogy basszus alig birtam 70km/h val menni-jol beégtem.huzomneki pakolom vissza,s a motor csak horkol,csökken a fordulat minden.kuplungot behuzom ugy kipörög.leálltam vele kb5perc-ujainditottam-s megint pörgött-de 8200-után nagyon lassan.Hibakód még mindig nincs.lehet pumpa szarakodik-el lehet tömödve?áhh nem hiszem...hibakósd akkor sincs.
tök ugy viselkedett mintha kifogyott volna a benzin-pedig tele van-..öcsém ilyet....jah s max sebesség 185km/h...chh.minél jobban pörgettem annál jobban csökkent a fordulat-s mondom a végén majdnem leállt...
Pacsi!
Valaki el tudja nekem mondani, hogy piros kulcs pontosan mire jó? Olvastam itt már mindenfélét, hogy immobiliser programozása, egyéb szervizmenük a műszerfalon. Soha nem foglalkoztam vele eddig, de most már érdekel
06-os z750-nél -1+2 áttétel módosításról személyes véleménye tapasztalata van vkinek ha igen leírná?
pl végsebesség változása, kerekezési hajlam, gyorsulás...
válaszokat előre is kössssszzzzzzzziiiiiiiiii!
ha jár a motor akkor ne állítsd majd le.
de az ülés alatt van szervizcsati.
mindjárt megnézem a tudományos megfogalmazást
Piros a mesterkulcs. Ha szeretnél másoltatni, akkor csak erről tudnak. Fekete kulcsokat nem lehet másolni! Vigyázz rá, és ne nagyon használd!
2. piros kulcs bedug, gyujtas on es par mp utan off
3. fekete kulcs bedug gyujtas on es par mp utan off
4. masik fekete kulccsal ugyanez...ha van
ez utan a motor mar csak ezekkel a fekete kulcsokkal fog elindulni, szoval ezt akkor is erdemes megcsinalni ha pl csak 1 kulcsod van a motorhoz es nem tudod kinel van a masik....
pl olyan volt ma hogy basszus alig birtam 70km/h val menni-jol beégtem.huzomneki pakolom vissza,s a motor csak horkol,csökken a fordulat minden.kuplungot behuzom ugy kipörög.leálltam vele kb5perc-ujainditottam-s megint pörgött-de 8200-után nagyon lassan.Hibakód még mindig nincs.lehet pumpa szarakodik-el lehet tömödve?áhh nem hiszem...hibakósd akkor sincs.
tök ugy viselkedett mintha kifogyott volna a benzin-pedig tele van-..öcsém ilyet....jah s max sebesség 185km/h...chh.minél jobban pörgettem annál jobban csökkent a fordulat-s mondom a végén majdnem leállt...
másikat használom de az se 100as.
akarok egy fasza pótkulcsot.
már én sem emlékszem. Valamit van 1 alu biléta is valami kóddal.
gondolom az is az immó-hoz kell. franc tudja.
jól megválaszoltam?
Valaki el tudja nekem mondani, hogy piros kulcs pontosan mire jó? Olvastam itt már mindenfélét, hogy immobiliser programozása, egyéb szervizmenük a műszerfalon. Soha nem foglalkoztam vele eddig, de most már érdekel