Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok!
Tudom, hogy már volt ez téma, de azt kérdezném, hogy ha 06-os z750-en -1 és +2 áttételmódosítást csinálnék akkor a láncméreten változik vmi? vagy jó az alap méret?
Válaszokat előre is köszi mindenkinek!
Köszönöm!
Erre is számítottam
nincs
Sziasztok. Kérdésem a következő. Van mérhető olaj fogyasztása a Z750- nek!? Főleg a régebbi 2005-2006- os szeriakra gondolok. Köszönöm!
Hali! Nekem február óta van egy 2011-es kiadású. Előtte egy 2008-as volt. A kettőt összehasonlítva a 2011-es hátsó féke egyszerűen vacak!
Hiába taposom alig lassul, megcsúsztatni nem is nagyon tudom. Az előzőnek nagyságrendekkel jobb volt. Viszont kanyarokban sokkal jobb mint a régi volt! Azt gondoltam hogy jobb lesz az idom miatt a szélvédelme, de a fiam zzr1400-a ebből a szempontból jobb. Az én 185cm-mel ha a plexit alsó állásan hagyom akkor 160 fölött nagyon vág a szél, ha a felső állásba teszem akkor pont a fejemre nyomja, A múltkor egy Nyíregyháza Pest közötti tempós menet után órákig kiabáltam a zúgás miatt! A teljesítmény különbség 12LE nem nagyon érezhető az előző és e közt. Asszem ennyi. Üdv!
bocs még is van
de így könnyű
Valakinek ELADO Givi v46 vagy v35 ?
Másrészt meg KAWASAKI- innentől kezdve nincs több kérdés!
Köszi!
lovi81,

Eddig nem volt semmi....
a tagok között én nem tudok róla hogy lenne valakinek
de szerintem műszakilag a sima Z lehet, bocs ha tévedek ,
annak nem igen van hibája,
bővebben pedig a keresővel szinte mindenre kaphatsz választ
Sziasztok!

Z1000SX típushibáiról, nyűgjeiről (ha van ilyen) tudnátok pár sorban írni Nekem?!

Előre is köszi!

L.
Sziasztok!
Maradt egy eredeti ülés huzatom ha valakit esetleg érdekelne. Z 750 S-en volt csak én áthúzattam.
Írj ha érdekel, árban tuti megegyezünk.
Robis kománál a pont
én próbáltam mindkettőt, más más motoron ugyan,
de a sport dob pl. a mostani szerintem jobb mint a gyári
és az enduromra csinált belezett nem lett a legjobb
Én 20-ért vettem a sportdobot, 5-ért vettem 2 méter rozsdamentes csövet összekötőnek. Ebből felhasználtam vagy 40 centit. Ezerért egy bilincset és kész. Ha kibelezed a gyári csövet sok mindent megváltoztatsz a motor karakterisztikáján. Nem biztos, hogy jó irányban. De te tudod.
Egy sportdob 50-60e + összekötő cső 20e. Gyári dobot lehet venni 10-15e körül. Úgy gondoltam veszek egy gyárit és azt kiürítem, a különbözetet pedig inkább beletankolom.
Csak óvatosan a gyári dob szétszedésével. Utána vizsgán bajod lesz. Inkább vegyél egy sportdobot. Jobban jársz. Nekem a gyárival megy vizsgázni, meg hosszabb túrákra, de van egy Shark dobom, hangoskodni.
Sziasztok!
Köszönöm a színkódot! Remélem ebből ki tudják keverni. Hátsó sárvédő már megvan, de üléspúpot továbbra is keresek. Ha valaki tud, kérem jelezze!
Közületek szedte már szét valaki a gyári 2007 utáni Z750 kipufogóját? Találtam egy videót amiben szerintem a dob ki lett ürítve.
http://www.youtube.com/watch?v...
Sv-nél könnyen megoldottam, mert ott a dobok végéből kiütöttem a katalizátort, de ilyet még nem szedtem szét. Valakinek tapasztalata?
Szia! Tudok segiteni! Adatlap!
Üdv mindenkinek!
Z 1000-hez keresek tankot lehetőleg zöldet.A motor 2003-as.Előre is köszönöm.
Köszi!
Eléggé használhatónak tünik- szerintem a bronze matt lesz a dekli színe!
Sziasztok,

anno Steve küldte ezt a linket, talán segít.
A 8N stimmel, amit Panyo írt a candy lime green-re.
http://www.motorradlack.de/wp-...
Panyo!

Ha már így benne vagy a kodokban a 2006S-feketejet, illetve az oldaldekli (matt!? ) arany vagy milyen szín kódját nem tudnád megadni!? Milyen festékboltot ajánlasz!? Ahol tényleg szín azonosan ki kevernék a szint!?
Üdv!
8N a színkód, sárvédőt Agentbulutól tudsz venni a fórumról.
nálad a pont gumi ügyben
nekem Michelin p road volt, szuper,
most pirelli d. corsa van az is tetszik,
és hogy még egy kis fejtörést okozzak most 190-es a hátsó guám és soha többet 180-as
olaj ügyben csak ismételni tudom,
5 ezrenként olajszűrővel együtt csere 10w-60 agip,
levegő szűrőm K&N minden ősszel tisztítás