Sziasztok srácok!
Tudom, hogy már volt ez téma, de azt kérdezném, hogy ha 06-os z750-en -1 és +2 áttételmódosítást csinálnék akkor a láncméreten változik vmi? vagy jó az alap méret?
Válaszokat előre is köszi mindenkinek!
Hali! Nekem február óta van egy 2011-es kiadású. Előtte egy 2008-as volt. A kettőt összehasonlítva a 2011-es hátsó féke egyszerűen vacak!
Hiába taposom alig lassul, megcsúsztatni nem is nagyon tudom. Az előzőnek nagyságrendekkel jobb volt. Viszont kanyarokban sokkal jobb mint a régi volt! Azt gondoltam hogy jobb lesz az idom miatt a szélvédelme, de a fiam zzr1400-a ebből a szempontból jobb. Az én 185cm-mel ha a plexit alsó állásan hagyom akkor 160 fölött nagyon vág a szél, ha a felső állásba teszem akkor pont a fejemre nyomja, A múltkor egy Nyíregyháza Pest közötti tempós menet után órákig kiabáltam a zúgás miatt! A teljesítmény különbség 12LE nem nagyon érezhető az előző és e közt. Asszem ennyi. Üdv!
a tagok között én nem tudok róla hogy lenne valakinek
de szerintem műszakilag a sima Z lehet, bocs ha tévedek ,
annak nem igen van hibája,
bővebben pedig a keresővel szinte mindenre kaphatsz választ
Robis kománál a pont
én próbáltam mindkettőt, más más motoron ugyan,
de a sport dob pl. a mostani szerintem jobb mint a gyári
és az enduromra csinált belezett nem lett a legjobb
Én 20-ért vettem a sportdobot, 5-ért vettem 2 méter rozsdamentes csövet összekötőnek. Ebből felhasználtam vagy 40 centit. Ezerért egy bilincset és kész. Ha kibelezed a gyári csövet sok mindent megváltoztatsz a motor karakterisztikáján. Nem biztos, hogy jó irányban. De te tudod.
Egy sportdob 50-60e + összekötő cső 20e. Gyári dobot lehet venni 10-15e körül. Úgy gondoltam veszek egy gyárit és azt kiürítem, a különbözetet pedig inkább beletankolom.
Csak óvatosan a gyári dob szétszedésével. Utána vizsgán bajod lesz. Inkább vegyél egy sportdobot. Jobban jársz. Nekem a gyárival megy vizsgázni, meg hosszabb túrákra, de van egy Shark dobom, hangoskodni.
Sziasztok!
Köszönöm a színkódot! Remélem ebből ki tudják keverni. Hátsó sárvédő már megvan, de üléspúpot továbbra is keresek. Ha valaki tud, kérem jelezze!
Közületek szedte már szét valaki a gyári 2007 utáni Z750 kipufogóját? Találtam egy videót amiben szerintem a dob ki lett ürítve. http://www.youtube.com/watch?v...
Sv-nél könnyen megoldottam, mert ott a dobok végéből kiütöttem a katalizátort, de ilyet még nem szedtem szét. Valakinek tapasztalata?
Ha már így benne vagy a kodokban a 2006S-feketejet, illetve az oldaldekli (matt!? ) arany vagy milyen szín kódját nem tudnád megadni!? Milyen festékboltot ajánlasz!? Ahol tényleg szín azonosan ki kevernék a szint!?
nálad a pont gumi ügyben
nekem Michelin p road volt, szuper,
most pirelli d. corsa van az is tetszik,
és hogy még egy kis fejtörést okozzak most 190-es a hátsó guám és soha többet 180-as
olaj ügyben csak ismételni tudom,
5 ezrenként olajszűrővel együtt csere 10w-60 agip,
levegő szűrőm K&N minden ősszel tisztítás
Tudom, hogy már volt ez téma, de azt kérdezném, hogy ha 06-os z750-en -1 és +2 áttételmódosítást csinálnék akkor a láncméreten változik vmi? vagy jó az alap méret?
Válaszokat előre is köszi mindenkinek!