Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motul-os vagyok.

Tudok castrol-t is de szarok az árak.
Nem a gazdaságosság miatt vettem, alul érezhetően erősebb lett. Kb 2000-t mentem a K&N el majd tél előtt ránézek milyen állapotban van, tavasszal meg mosás+olajozás+ olajcsere. Castrol power 1 racingot milyen árban tudsz ha tudsz?
Én is Hiflót használok. minden tavasszal csere. Nálam minimálisan olcsóbb, de a K&N tisztítószettel együtt penge áron volt.

k&n hosszútávon megérheti. kérdés, hogy milyen gyakran kell ápolni
nem gyárit hanem HF et vettem bele asszem 5300 volt, a gyári az 11e lett volna nyár közepén meg mosható K&N vettem bele tisztító szettel együtt 13 ért.
Halló halló.

Hogy látod érdekel akkor majd a GoPro kamera?

holnap járok pesten.
Mennyi a gyári?
A légszűrőt vettem a redline nál az alapján pozitív volt
Nem igazán vettem észre változást a hangjával kapcsolatban.

alapjáraton eddig is jó hangja volt. 100 felett eddig se hallottam a hangját
általában én füldugóval megyek.
Talán a váltó lett finomabb hangú. 1ből 2be vagy 3ból 2be volt hangosabb a váltó. de ez simább lett.
Ez nem tudom, hogy a többieknél is így van-e vagy csak nálam.

Kocsinál talán halkabb lett de szerintem simán lehet csak pszihés a dolog.

Egyébként nekem 2007es a moci. S verzió még a régebbi fajta. Lehet ott másmilyen
Mondjuk én is úgy gondoltam, hogy szelepet meg a szinkront csináltatom szerviben csak ha már szét van szedve akkor tök mind1 melyik gyertyát rakják vissza, meg akkor már a légszűrőt is 2perc kicserélni.

Teleszkópot mondjuk muszáj mert ahhoz nincs tudás.
Ha esetleg jó árban van az olaj akkor cseréltetném azt is.

Tavaly volt valami tavaszi akció a redline-nál. Szerintem oda viszem.
Csak ugye én is olajjal, alkatrésszel foglalkozok így én vinném a cuccokat a cserhez amit meg a szervizek nem szeretnek.

egyébként rendben a gép, de jobb ellenőriztetni, mint felújítani. Teleszkóp is fasza de gyanítom még sose volt cserélve benne olaj. így rászántam magam a dologra.

Esetleg Redline-al tapasztalatok?
fogalmam sincs milyen árban mozog, itt már kicsit körülményesebb otthon csinálni a szelep állítást...
Ezeknek a korongoknak mi az ára!? Sajna akkor ezt csak bontás után lehet tudni mekkora kell bele!?
Bury!

Fogyasztáson kívül hangja milyen lett a vasnak!? Elhalkult vagy valami hasonló!?
nem az injektort, hanem a pillangó szelepeket kell szinkronizálni, csak hülyén hangzik a pillangó szelep szinkron

a nagy Z nél ( de gondolom a kicsinél is ) korongos a szelephézag
Csak a szelephézagot meg a szinkront csinálták szervizben. Az olaj/szűrők, gyertyák és folyadékok cseréjét én csináltam magamnak.

Árról nem tudok pontosat mondani mert "baráti kedvezményt" vettem igénybe

A Mirek motorsnál volt Budafokon szervizben.
Injektor szinkron!? Azt hittem azt a számítógép vezérli és nem kell. A szelep hézag ennél a tipusnal hogy szabályozható!? Er -nél sima csavaros hál Istennek!
Lehet kérdezni?

Tavasszal én is el akarom szervizbe vinni, hogy átnézessem.
szelephézag, injektor szinkron (jól tudom, hogy ezt is szokták?), teleszkóp olajcsere, ha már ott van gyertya, légszűrő csere.

Mennyiért csináltattad amiket csináltattl? Illetve ha nem titok akkor hol és mennyire vagy megelégedve a hellyel ?
OK!
Megvan!
Holnap kereslek hogy tényleg kell e!
Nem tudhatod hogy mik voltak a tervei a motorral, amiért ráköltött, és esetleg mik jöttek közbe amiért eladja.

Én decemberbe vettem a Z-t. Áprilisba melóhelyet váltottam gondoltam hogy majd itt lesz időm motorozni így felgumiztam, fém fékcső, mindent amit kellett cseréltem rajta, szinkron, szelephézag stb és mentem vele kb 4000km-t mégis szerintem jövőre megy a háztól, de addig is van még 1-2 apróság amit meg akarok csinálni rajta attól függetlenül hoyg elviszik vagy nem.
Szia!

All in One verzió kell a kocsiba. Én a motorba is azt raktam mert a motoros verzió nincs.

Tegnap 12:55kor írtam az árat. (linkeltem)
posta az kb 500Ft előre utalással. Utánvéttel szerintem 1200körül van.
Szia bury.
Autóba kellene a nano energizerből.
Tudsz abba is?
Mennyi lenne?
Köszi.
Csakis így lesz!
szarrá áttételezve a kisebb pályákon szerintem szét lehet baszni.

Bár akkor nem hinném, hogy S verziót vett volna.

Úgy is lehet spórolni, hogy lehúzod a km óra érzékelőjét.

Egyébként márciusban lett először hirdetve. Azóta lehet reális a 2ezer km. Viszont akkor minek költött rá a bimbó? :-)

tankot nézzétek meg, hogy rozsdás-e belül.
annyira nem néztem a hirdetést,
szerintem 2 ezer alatt nem lehet szétnyúzni, illetve ez a túra változat szerintem az S változatot inkább azok keresik akik hosszabb távon kényelmesen terveznek
haverom is járt úgy hogy tavasszal vett 1 motort 2 hónap múlva fossá törte az autóját /saját hibából/ éppen kifutotta a javítást a motor ára, mert a családnak az autó még is csak fontosabb volt,
meg kell nézni az ingyé van
Ne keress osszeskuves elmeletet egy fekcso es egy rugo miatt.
Lehet csak nehezebb az alagnal vagy szerett volna sporosabbat viszonylag kis penzert.
Csak valami egyeb kozbejott.
Felesleges a monitor elott elmelkedni.
Latni.taoogatni.halkgatni.menni kell vele es kiderul minden.
A másik jelölt ami jól néz ki így az pedig ez lenne:

Z 750 S