Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár Z 1000 apróság egyben elvihető. Csak karcok! 20 forint.
Ja igen! Még annyi, hogy csak az első indulásnál, ha megállok 10 méterrel odébb már nem hallani.
Köszi a választ! Most be van zsúfolva a garázsba, de huszonezer km van benne az óra szerint, szerintem valós mert a féktárcsák, lábtartó stb. alig kopottak. Mindenesetre ha dupla vagy tripla ennyi km lenne benne, akkor sem kéne a a gyáritól eltérő hangot kiadnia. Persze ha egyáltalán eltér, ezt szeretném itt a fórumon kideríteni!
Hali!
Nekem is "nyikkan" és csak akkor ha hidegen indulok vele. Én úgy vettem ezt a motort, hogy elcsúsztak vele, a deklit leszedtem mert karcos volt fényezés majd vissza. Nem vagyok botkezű, meg szerintem egyszerű mint egy faék, de lehet valami felett elsiklottam, és nem jól helyeztem vissza. (ez lehet az egyik magyarázat) A másik, hogy MOTUL olajat használok (nekem ezt ajánlották) és hidegen így viselkedik. A harmadik, hogy ezek ilyenek és pont. Azt hogy kopott lenne a kuplung kizárnám mert soha nem éreztem, hogy csúszna, az elejét is simán felveszi.
Akarom írni nem rég volt róla szó
2005ös 22ezer km-el? kicsit keveslem. Most volt róla nem rég. àllítólag előfordul
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Olyan jelenséget produkál a motorom, hogy indulásnál (csak mikor hideg) érezni és hallani egy csusszanást a blokkból. Gondolom a kuplung, de érdekes, hogy ezt leszámítva tökéletesen működik. Ez normális a Z-éknél (2005 z750 22.000. km) vagy valami nem kóser?
Nálam pedig gyorsváltó eladó 2006-ig z750/z1000-hez, Power Commander III USB mellé.
2006 ig z1000 hez power commander usb eladó
hali
sose hallottam róla, lehet hogy az én hibám
én próbáltam sok motoron sok dobot,
és a tanulságom az hogy a nagy gyártók /típushoz való/ dobjai
mindig bejöttek
A honlapon azt írják homológ, a youtube meg tele van videókkal, hogy hogy szól. Ha tetszik ahogy kinéz, és tetszik a hangja, vedd meg.
Sziasztok!Egy kis info kellene!Vélemények G&G kipufogóról? 2007-es Z750re akarom!Válaszokat előre is köszi!
Szia.
Engem érdekelne.
verpe@freemail.hu
Köszi.
Szia!

Van hozzá gyári ültetö szett! Adatlapomon elérsz!
Hi!
Kutyacsontot vedd ki az ezredesből és gépműhelyben csináltatsz hosszabbat vagy bontóból veszel hosszabbat. Pl: 2007- Z750 ültetéséhez zx6 , 636-os kutyacsont kell, de nem fogsz úgy kanyarodni mint eddig! én nem tenném
Amikor az Er-5- öt vettem, akkor azon a faridom tetején volt egy védőfólia gyárilag, de volt olyan is amelyiken nem volt. Zén nem tudom, de szerintem jó dolog az, úgyhogy örülhetsz hogy raktak rá
A Louisnál ez van- nem tudom jó e?
5- ből 3,5 pontot kapott a juzerektől.
Lopott motor. Esetleg ha van egy totálkáros Z750-ed, alkatrésznek megveheted, és a tiedre átszerelsz mindent. Vagy pályamotornak használhatod. Forgalomba helyezni, átíratni nem tudod! Papírok nélkül elég drága, nem éri meg foglalkozni vele!
Helló!
Köszi a választ! Igazából az enyém fóliázva van, csak azt szeretném megtudni, hogy az előző tulaj rakatta rá, vagy gyárilag így készült? Tehát a kérdés továbbra is, hogy gyári a fóliázás, vagy utólagos?
Sziasztok !
z1000-hez ültető szettet szeretnék beszerelni ülésmagaság 3-5cm csökken van valakinek tapasztalata ez ügyben.
Azt írja, nincs hozzá okmány. Adásvételivel meg nem tudod igazolni a tulajdonviszonyodat. Én ilyen kétes motorral biztos nem foglalkoznék.
Rendben köszönöm:)
lopott illetve kulfoldi hitel-csalas miatt korozott jarmu is lehet :)
Semmi módon sem?
Azon kívül, hogy nem tudod forgalomba helyezni?