Vibrál az egész motor, rezonál, nem lehet jobban leírni. Egyszerűen szar. Vagy alatta vagy felette motorozol. Ennyi.
260-at megy nem 230-at!? 220-230-ig szedi a lábát, onnantól már lassan éri el a végét. Kényelmes utazó sebesség a 160, felette már azért kezd megjelenni a menetszél ezen is, burkolat ide vagy oda...:-)
Esetlegesen nem szoktatok előre egy két fogaal nagyobb lánckereket rakni, hogy ne forogjon annyit a masina? Vagy felesleges?
Sorkettő is pörgött rendesen, de eze ka számok amiket írtál megszokást kívánnak azért
Ezt az idegesítő vibrációt leírnád? Elzsibbad az ember keze- lába, vagy hogy értendő?
Azt a 230- as végsebességet könnyedén el lehet vele érni, vagy hogy lehet belőle kicsikarni?
fisi,
persze :-)
100-nál 4000 felett egy picivel.
idegesítő a vibráció
5,5 l-el tempósan lehet vele motorozni, 300km-nél már illik tankolni
tartós a blokk
csomagtartóm nekem nincs, így arról nem tudok nyilatkozni
Utasok nem szoktak panaszkodni, én meg még nem ültem rajta hátul...:-)
a blokk nyomatékos, szép lineárisan adja le a teljesítményét, fent 10k körül van egy lórugás benne, de alapvetően hamar elváltogatja az ember a fokozatokat, nyomatékból szépen lehet vele motorozni.
gyerekbetegség: a láncvédő bakelitt 5cm-errel rövidebb mint kellene így a farokidomot össze dobálja lánzsírral. ennyi :-)
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de sajna ez nagyon hosszú.
Kérdésem a következő. Kawasaki Z 750 S-t (is) kinéztem magamnak, mint következő motor típust.
Ezidáig Kawasaki Er-5- öm van, amivel felettébb meg voltam elégedve!Tudnátok mesélni róla? Neten láttam pár nagyon szép 2006- os szériájú gépet.
Mennyit forog pl. 100- 130- 180- nál?
Mennyire idegesítő a 6- 7000 fordulat közti vibráció?
Fogyasztást láttam 5- 6,6 közt adták meg egyesek- egy tankkal így mennyiket mentek el kb?
Mennyire tartós a blokkja ezeknek a gépeknek?
Csomagtartó keret látom megoldható hozzá. elég erősen lehet rögzíteni a vázhoz- elbírja?
Mivel az S- es már hosszú nyerges, utasnak mennyire kényelmes ez a motor?
Nyomatékossága milyen fordulatnál jön meg?
Valamiféle gyermekbetegség esetleg?
még mindig volna eladó szajrém 07 utáni Z750-hez.
1. Panyo pajtás által komfortosított hátsó ülés.
2. Állítható kuplung/fék kar
3. Műanyagos Csabi féle matt fekete hátsó sárvédő, eredetileg 07esre csinálta, de kis mókolás után felment a 09esre is. A fékcső rögzítési pont kicsit különbözött.
Segítsetek már légyszíves: Gyosváltó Z750-re 2006 (régi) miből áll össze. Mik kellenek hozzá? A Power-commander-kedésből csak ez érdekelne.
Van bármi hátránya hosszú távon?
Köszi!
Nem akartok leegyeztetni egy helyet ahol a szombati kanyar előtt találkozhatnánk? Vagy azt megbeszélni, hogy a kútnál hol találkozunk? Nem szeretnék túl nagy feneket keríteni a dolognak csak még soha nem voltam ilyenen.
ezt meglépte 1 haverom is,
2-es /nem tudom mi a betűjele/ astrából épített egy utcai dragot,
de bitangul átépítve /nem sorolom fel mi, de minden ami eszedbe jut/
és csak vett egy endurót mellé
még meglátjuk mit hoz a jövő... lehet megmarad, szeretem tetszik csak az zavar hogy a rohadt meló miatt minden motorozásból kimaradok, egyedül meg szar menni
Ha lesz akkor vmi Supermoto, még mindig hiányzik a városi huligánkodás... de nem valószínű hogy lesz ha elviszik, inkább építek vmi húzott kormolós autót.
260-at megy nem 230-at!? 220-230-ig szedi a lábát, onnantól már lassan éri el a végét. Kényelmes utazó sebesség a 160, felette már azért kezd megjelenni a menetszél ezen is, burkolat ide vagy oda...:-)