Szia! Megoldódott a probléma segített a láncsere? U.a a problémám a lánchossz még megfelelő 1.-20 . szem távolsága ezért még nem akartam cserélni. megköszönném ha válaszolnál .Üdv.
Szia! Kiderült mi okozza? Nekem is hasonló u.a a problémám a lánc kapcsán 40-70 között vmi kattog érezni az egész motoron de a lánchossz jó 1-20 szem méret a szervízkönyv szerint. Ez gyári probléma lehet mint a rezonancia dolog 6500-8000 között? Nagyobb temponál nem érezni a kattogást.
Szeva!Nekem ugyan nem Z-m van,de már a második garnitúra sportsmartot használom.Az sv-n a hátsó Elment 14000-t,az első 17000-t.Az első gumi hidegben is gyakorlatilag azonnal tapad még ősszel is.Melegben meg brutális mit fog.A hátsó igényel egy kis bemelegítést hideg időben.A guminyomást én még ilyen időben is elől-Hátul 2.1-re fujom.Nyáron meg 2.0-ra elől-hátul.Elég komfortos gumi,jól tolerálja az uthibákat.Ez egy racing-Street abroncs,ennek megfelelő tapadással,de sport-túra futásteljesítménnyel.Nem olcsó cucc,de maximálisan Megéri az árát.Hayabusa forumon is dicsérték.Kb. Ennyi.Csá.
Nem volt vèszes a tempo, megáltunk egerbe a frei- nél kávézni, meg Egerszalókon ebédeltünk. Nem volt rossz nap csak az utat kellett volna vhogy ugy szervezni, hogy ne legyen autopálya ilyen sok benne
rozsdamentes leömlő alu dob.
a fórumon,
adatlapod nem túl izgalmas
FIGU
Tudok egy szerintem jó szerelőt.A srác a kawánál szerel meg otthon fusiban. Ha gondolod összehozlak vele.
Köszi! Pacsi! :)
Most láttam a riderforumson, hogy a DanMoto most már csinál állítható lábtartót a 04-07-es Z750-hez is. Az ára nem is olyan vészes.
akkor csak poroszkáltatok
Ha már senki nem jelentkezett hogy van kedve gurulni, bekéredzkedtem az ER-6 osok közé
pedig a motor ugyan ott állt mint tegnap,
délután mentem is a városban 1 órácskát,
későn is olvastam, illetve családi nap volt gyalog
pedig át mentem volna Érdere ott is buli van