ÁÁÁÁÁÁÁÁ! A széllel?
Mért pont a széllel? ?
Nem kell rólla tudomást venni!
Egy a lényeg, vagy több:
-uton legyünk
-járjon a 16 szelepes, soros négyes
-töltsön a 4x32mm-es szívótorkú
- és ha néha kell akkor a három hullámos tárcsa tegye a dolgát mint a satú!
-és legyen némi nafta a tankba és "fruti" /Panyo bá után szabadon/
Na, ne izékodjál gumizzatok szépen, és holnap este lebeszéljük a részleteket!
Alumínium felületet ha az autómosó lúgos anyaga megmar, mivel lehet eltüntetni?
Olyan mintha a gólya lefosta volna. És kenhetem bármivel nem hat! Valami házi praktika?
Sziasztok!
Eladó használt gumik:
Első: Metzeler MeZ4 120/70 ZR17 a profilmélység még mindenütt 2-2,5 mm, a gumi jó állapotú, nem repedezett, viszont 1999 40. heti gyártású! 3000 Ft.
Hátsó: Dunlop D208 180/55 ZR17 a profilmélység kb. 2 mm, a gumi 2008 9. heti gyártású! 5000 Ft.
Meg lehet nézni Győrben vagy Szombathelyen, érdeklődni az adatlapomon lévő e-mail címen.
2007-2008 Z1000-hez talaltam hirtelen szervizkonyvet, de az is pontosan ugyan ezeket az ertekeket irja a szelephezagokra.
En egy kisebb osszegben mernek azert fogadni, hogy a 2003-ashoz is ezek az ertekek kellenek. Ennek fenyeben viszont nagyon kicsire lettek allitva azok a hezagok.
A beépítés előtt felújíttatnám a ZX636-os hátsó rugóstagot (a felső és alsó állító csavarok kocsosak/rozsdásak, meg azért ellenőrizni is kellene hogy minden ok-e belül, esetleg olajcsere).
Tudtok ajánlani valakit, aki emberi áron megteszi?
Szóval csere az is.
35ezerért rendeltem szettet :)
Nagyon jó lett.
Sokkal könnyebben dönthető a motor.
Holnap még fékbetét + fékolajcsere.
Reméljünk jó időt.
Ez egyébként a Z1000-sek velejárója.
Mért pont a széllel? ?
Nem kell rólla tudomást venni!
Egy a lényeg, vagy több:
-uton legyünk
-járjon a 16 szelepes, soros négyes
-töltsön a 4x32mm-es szívótorkú
- és ha néha kell akkor a három hullámos tárcsa tegye a dolgát mint a satú!
-és legyen némi nafta a tankba és "fruti" /Panyo bá után szabadon/
Na, ne izékodjál gumizzatok szépen, és holnap este lebeszéljük a részleteket!
széllel van bajom :(
Eladóvá vált szeretett motorom.
Moci
Alumínium felületet ha az autómosó lúgos anyaga megmar, mivel lehet eltüntetni?
Olyan mintha a gólya lefosta volna. És kenhetem bármivel nem hat! Valami házi praktika?
Eladó használt gumik:
Első: Metzeler MeZ4 120/70 ZR17 a profilmélység még mindenütt 2-2,5 mm, a gumi jó állapotú, nem repedezett, viszont 1999 40. heti gyártású! 3000 Ft.
Hátsó: Dunlop D208 180/55 ZR17 a profilmélység kb. 2 mm, a gumi 2008 9. heti gyártású! 5000 Ft.
Meg lehet nézni Győrben vagy Szombathelyen, érdeklődni az adatlapomon lévő e-mail címen.
valaki abban tudnae segitteni, hogy menyire is allittsam
koszi
Szelephezag:
szivo: 0.15-0.24mm
kipuf: 0.22-0.31mm
itt egy szervizkonyv, csak nem ertem, hogy melyik adat vonatkozik a szelephezagra.
megnezned nekem legyszives'
elore is kosz
En egy kisebb osszegben mernek azert fogadni, hogy a 2003-ashoz is ezek az ertekek kellenek. Ennek fenyeben viszont nagyon kicsire lettek allitva azok a hezagok.
valaki az ezredeshez szelep hezag adatot? (2003)
A beépítés előtt felújíttatnám a ZX636-os hátsó rugóstagot (a felső és alsó állító csavarok kocsosak/rozsdásak, meg azért ellenőrizni is kellene hogy minden ok-e belül, esetleg olajcsere).
Tudtok ajánlani valakit, aki emberi áron megteszi?