Hellllloka!
De hogy nincs , éppen ma beszéltem a Panyo bátyoval hogy irok már neked aztán összefröccsenünk. Esetleg ha jössz a városba akkor üzenj, a héten már nem lesz idöm sajna elővenni a müszert, de jövöhéten tervezünk a párommal egy kanyart. Esetleg ha van kedved szombaton velünk tarthatsz Fehérvár ott tali pár mocissal és cél Császár kb 160km. Esetleg emil cimemre küld el a számod azt dumcsizunk
2007-től való, azért írtam, mert úgy láttam hogy ahhoz keresel.Az adattlapomon van kép, mert az enyém eladó.Az email címem is feltüntettem.Írj bátran! e betü éstípus szám is van benne...
a feliratok pont ketté lettek vágva (nem én csináltam a kipufogót, hanem kaptam a motorhoz, amikor vettem). tehát az e jel/szám nem látszik vagy hiányos. ha így is érdekel holnap tudok felrakni képet, mert a kipufogó győrben van én meg budapesten
De hogy nincs , éppen ma beszéltem a Panyo bátyoval hogy irok már neked aztán összefröccsenünk. Esetleg ha jössz a városba akkor üzenj, a héten már nem lesz idöm sajna elővenni a müszert, de jövöhéten tervezünk a párommal egy kanyart. Esetleg ha van kedved szombaton velünk tarthatsz Fehérvár ott tali pár mocissal és cél Császár kb 160km. Esetleg emil cimemre küld el a számod azt dumcsizunk
50000 ft
Nincs kedved gurulni valamerre?
Mi elég közel lakunk egymáshoz.
Látom Gyapi mester motorját vetted meg
Km órát nehéz lessz szerezni baráti áron,de Ricsibontós havernak biztosan van,kérdés mennyiért
Üdv: Gábor
(GSX 750 F) "Mozaik"
Kérdéssel fordulnék hozzátok, nem tud valaki véletlenül 08' as Z750 ABS nélkülihez kilométer órát?
Elfogadhato aron hol lehetne ra beszerezni valami sport labtartot, ami picit fentebb van es kesobb er le, mint a gyari?
z750 2004-es változatán mire érdemes cserélni a hátsó rugóstagot?
Köszi,
Csuszka
Aki kipufogót keres!
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Cimborám árulja Akra,Mivv,Leo,... dobokat hivatkozzatok rám nyugodtan
majd elválik!
Köszi!
képet tennél fel légyszi!
Képet tudsz küldeni meg telefonszámot!
Köszi!