Én most rakattam bele a 2004-es z750.-be Wilbers progresszív rugót az X-Bike-nál.
A progresszív rugó, teleszkópolaj cseréje, új szimmeringek és a munkadíj összesen 41.800 volt, ami szerintem korrekt. (Most akció van még talán 1-2 hétig)
Sziasztok SOS!
Szelep hezagot allitottunk a motoromon 2003 Z1000.
A szivok 13asok voltak, es hagytuk is ugy.
A kipufogok 20 es 23asok azokat 20ra tettuk mind.
A motor 3000 fordulattol erosebben remeg be mind idaig.
Rosszul allitottuk be?
Segitsegetek elore is koszonom!
Mivel mégsem adom el a gépem, ezért engem is érdekelne egy zx636-os hátulja, megy egy progresszív rugó előre. Valaki leírja, akár itt, akár mailben, hogy ennek mi a menete, hogy érdemes, mit-hogyan. Köszi !
Hodis!
Na megvan a friss műszaki kicsit macera volt paráztam egész úton nehogy talizzak olyannal akivel nem szerettem volna, de minden ok nem voltak kint az utakon
Mindig a felső értékhez állítom és 2századon belül.Ha ezt veszem alapul kicsi a hézag és állítani kell!Nekem bevált és nagyon pöpec a gép.Nem stresszelem magam,hogy beégnek a szelepek.
A számom 209665700 valamit tényleg összehozhatnánk bár én holnap indulok Bulgáriába dolgozni.Ha vissza értem mindenképp jelzem itt a fórumon.Addig is mindenkinek jó mocizást
Én most rakattam bele a 2004-es z750.-be Wilbers progresszív rugót az X-Bike-nál.
A progresszív rugó, teleszkópolaj cseréje, új szimmeringek és a munkadíj összesen 41.800 volt, ami szerintem korrekt. (Most akció van még talán 1-2 hétig)
Üdv,
Péter
Z750-nel a szivo oldali az 0.15-0.24, a kipufogo oldal pedig 0.22-0.31.
Ehhez kepest a 0.13 es a 0.20 az nalam mind a tureshatar alatt van, persze azt nem tudom, hogy a Z1000-hez is ugyan ezek az ertekek valoak-e.
Szelep hezagot allitottunk a motoromon 2003 Z1000.
A szivok 13asok voltak, es hagytuk is ugy.
A kipufogok 20 es 23asok azokat 20ra tettuk mind.
A motor 3000 fordulattol erosebben remeg be mind idaig.
Rosszul allitottuk be?
Segitsegetek elore is koszonom!
Azt hittem valami átalakítás miat...
Csak azért volt macerás, mert nem volt érvényes műszakim és kb. 30 km-t kellett mennem vele.
A láncszett 55.000 volt.
mennyi volt a láncszett?
Most már teljes a gép!
Velencei tó körbemotorozást mondjuk felőlem ki lehet hagyni.
Miert volt maceras?
Na megvan a friss műszaki kicsit macera volt paráztam egész úton nehogy talizzak olyannal akivel nem szerettem volna, de minden ok nem voltak kint az utakon
A számom 209665700 valamit tényleg összehozhatnánk bár én holnap indulok Bulgáriába dolgozni.Ha vissza értem mindenképp jelzem itt a fórumon.Addig is mindenkinek jó mocizást
Hungaroring, Lime Party 2010
ott hol a másik kipufogó?