Ma megprobaltam beinditani a Z-t(2008-as), telire kiszereltem belole az aksit, fel is toltottemkb ket hete, azota nem. Ma delelott beleraktam az aksit es nagy oromomre elso poccre beindult a gep,jarattam is vagy 3 percet. Aztan, mivel csak tavaly vettem a Z-t es meg kezdo vagyok, rajottem, hogy rossz iranyba(nem fektetve) raktam bele az aksit es igy nem fogom tudni osszerakni. EZekutan ujra kivettem az aksit es ezuttal a helyes iranyba raktam vissza, csak ezutan mar nem indult a gep. A muszerfalon se kep, se hang, egy led sem vilagit, total sotetseg. Na gondoltam, 4 eves az aksi, valszeg egy inditast kibirt tobbet nem. MEg is neztem multimeterrel, valoban elegge merult volt, de nem teljesen halott, na annyi baj legyen gyorsan be is szereztem egy zsir uj varta aksit, az elado azt mondta toltsem bele a savat, hagyjam allni 2-3 orat es mehet a motortba, nem kell kulon tolteni. Nos az uj aksi uzembehelyezese utan be is raktam a gepbe, de semmi, ugyanugy totalisan sotet minden.
Van valami otletetek, hogy mi lehet a baj? Kiment valami ellenallas? Letiltott az immobiliser? Fogalmam sincs sajnos. NEm vagyok egy nagy muszaki szaki. Megorulok ettol..
Figyelj már szerinted ha azt írom hogy hibátlan akkor, nem írnám oda hogy a tükör lap törött, hagyjuk már. amugy ha megnéznéd normális látszik hogy csak tükröződés.
Újonnan darabja ennyi, illetve utángyártottba is csak 8000 körül van,ezek tényleg makulátlanok karc nincs rajta, pósta megoldható hogy beleférjen.Amúgy ez az újabb típusra való,de szerintem jó a 2003-asra is.
jaja nem nagyon járok erre van nekünk saját helyünk az rsvforum ott bandázok lehet majd lenézek, de még nem tudom mert majd reggel/délelőtt megyek a vasért
Heló Gery(haliwell)!Én nem adnám oda egy andutért sem meg gsxr 600 ér sem meg fézerér sem!A zék naon jó,de naon naon!Hidd el nagyon fogod szeretni éés hát se nem 600 se nem 1000(ha csak nem ZÉ)!750 az igazi!
hali
nehéz okosat írni mert fene tudja hogy mit szeretnél
a motor jó, típus hiba nincs nyomatékos, barátságos
akár kezdőknek is, de tapasztalt motorosnak is szuper,
javaslom használd a keresőt, rengeteget írtunk már erről a témáról, részletesen,
Ne szarj be :)
És szerintem a régi aksi is jó. Mennyit mértél?