Szia Miri!
Az a szitu,hogy a bal oldali visszapillantóból kiesett a tükör, így azt meg kellene csináltatni de nem tom mennyibe kerülne fogalmam sincs. nincs szükségem rá, mert van kicsi
mennyit adnál érte ha kell a balt is odaadom majd megcsináltatod ha akarod, de biztos megegyezünk
A te mocid van a képen! Még mindíg pozitív a tapasztalatod? Milyen tempóig kényelmes? Stabilan áll rajta? Szintén úgy vagyok vele, hogy az enyémre valók nem tetszenek, ez viszont nagyon ütős.
Láttam már Z1000 plexiket Z750-re fabrikálva, ezért gondolom, hogy egyforma a fejidom. Már kűldtem nekik mailt, de választ még nem kaptam.
Üdv mindenkinek! Kis segítségre lenne szükségem. Találtam egy linket: http://www.hegylakok.hu/2011/0...
Itt az újabb (2007-2010) Z750 puig plexit szerelik fel a régi (2004-2006) Z750-re. Szerintetek ezzel a megoldással jó a régi (2003-2006) Z1000-re is?
Nagyon tetszik, de nem tudom mennyire egyforma a Z750 és a Z1000. Egyformának tűnik a fejidom, csak a nagy Z plexivel van gyárilag. Ha valaki tud segíteni ne tartsa vissza!
Hali! Gondold meg jól h eladod e, mert párban többet ér és könnyebben megszabadulsz tőle. Utángyártottat találtam 6550ért. Ha mindenképp meg akarsz válni tőle, akkor adj egy mailcímet és ha átgondoltam a dolgokat, akkor írok neked :)
hát annyit nem. :) Igazából nem szeretnék pofátlanul alkudni, úgyhogy nem mondok semmit. Eladom a motorom és ezért akartam rárakni a gyári tükröt. Nem élet halál kérdés, mert pici van rajta most is. Majd ha úgy érzem h lesz lelki erőm 5 számjegyű számot mondani neked akkor írok. :)
Az a szitu,hogy a bal oldali visszapillantóból kiesett a tükör, így azt meg kellene csináltatni de nem tom mennyibe kerülne fogalmam sincs. nincs szükségem rá, mert van kicsi
mennyit adnál érte ha kell a balt is odaadom majd megcsináltatod ha akarod, de biztos megegyezünk