Helló, jobb oldali kuplung és/vagy gyújtás deklit keresnék 2005ös 750-re, nem tudom melyik melyik de a kisebbik lenne fontos nagyon az 5 csavaros :D , mert kilyukadt, nem lenne gond ha nem karcos, használt is tökéletesen megfelel, aki tudna segíteni az legyen olyan kedves jelezzen a bodor.robi.123@gmail.com címre, köszönöm szépen, Robi
Sziasztok nem tud valaki z750-hez 2005-ös évjárathoz komplett elejét /kerék+féktárcsák , elsö villa , fejidom , müszerfal , kormány/ ezek kellenének ha valaki esetleg tudna lécci irjon! Ha egybe lenne az egész ugy még jobb lenne!
egy ilyet néztem. De nem tudom, hogy ez jó lenne-e. Még keresgélek.
Akkor már jobb megoldás ha bezárom és viszek egy 6os vagy nem tudom hányas imbuszt. 3 csavart kiszedem elfordítom az egészet és lejön az egész szerkezet. végzek akkor meg vissza
Hy.
tanksapka gondom van. Szar a zárbetét.
lötyög a helyén, volt már úgy, hogy kulccsal együtt kihúztam. egyszer kitudom nyitni. egyszer nem. ha kitudom akkor meg nen tudom visszazárni néha. persze akkor a kulcs sem jön ki.
lehet ezekben betétet cserélni? vagy mit lehet ezzel csinálni? bontókat megnézem, de gondolom azokhoz nincs kulcs.
Sziasztok !
7R-em után szívesebben ülnék (koromhoz is jobban passzolna) egy z750-re.Ha tudtok 2007-2008-as CSAK MO-it (nem behozottat) tegyétek meg ,hogy üzentek! Köszönöm, sima aszfaltot!
Belencsák Laci árul ilyet és indexeket is, de publikusan csak külföldre értékesít, én is a német ebayen találtam rá. Emailen eléred: belencsakl@gmail.com
Mikor megjött nekem is csalódás volt elsőre. Főleg mert azt hittem, hogy a kawa felirat a csíkból van kimarva itt meg neked kell pozicionálni. Ami nem gond. De kérdeztem, hogy mennyi helyet hadjak ki az első és utolsó betű előtt illetve mögött. Azt írta, hogy 15mm-22ig.
Ami így szar mert ha 15öt hagyok ki akkor az utolsónál nagy hely lesz. Ha nagyot hagyok ki végig akkor meg a végén összeér.
szóval 19lesz kihagyva :)
Ha ugye azt hittem, hogy floureszkál a sötétben ( tudom hülye vagyok ) ezért vettem drágábbért. Ha tudom, hogy nem akkor a sima fényvisszaverőset veszem ami olcsóbb is.
En is tole vettem szinten Kawa feliratos csak narancs csikot. Viszont amikor megjott akkor lattam a szinet, hogy annyira nem passzol a motorhoz, igy inkabb nem raktam fel.
Mailen elérsz. (zoltan.illes@freemail.hu)
A bontós árak alatt megkaphatod.
Z.