A hátsó kerék fekete marad, ez az én kifejezett kérésem, és a hátsó ölés helyett ugye púp van fent amin szintén a grafika lesz fent, így talán kevesebb lesz a piros.
Sziasztok urak. Ugyan kicserélődött a csapat az elmólt évben, én is jó régen írtam ide. Viszont újjászületünk, új dekor, kicsit radikális lesz, de a motor olyan mint a gazdája ugye...a tervekről lövök egy képet nektek, várom a véleményeket.
Első generációs Z750-t szeretnék venni, ha esetleg valakinek lenne eledó és nem 1 milliót kér érte, akkor megköszönném ha jelentkezne :D bodor.robi.123@gmail.com, köszöntem
Szerinted? Hű apám, ha sikerül kilábalnom ebből a rohadt takonykóromból akkor ott vagyok! Még idén elő sem tudtam venni a gépet, csak a garázsban zsebhokiztam mellette. Most 10-én is lesz egy tömeges gurulás Debrecenben, de amíg kilométerenként kell megállnom és zsepit halászni addig nem sok értelme van elmennem :(
A 15-vel kapcsolatban egyeztessünk már mert nagyon be vagyok sózva!
túlbonyolítod ezt a kérdést, eddig egyszer sem kellett utánfutó fürdőzéshez. viszel láncot, azon átfűzöd. akár a kabát ujját is, vagy kintmarad két kollega, aztán váltjátok egymást, van olyan fizetős strand, ahol kabinban/megőrzőben lehet hagyni a cuccot, de elég egy menstruáló barátnő is a társaságban - tiszteletem a hölgyeknek
Ez sem gond. faszán szkenneld be és küld el a címemre. akkor el sem kell hozni. persze így drágább és előre kérem a pé nzt. 50ezer és ha megvan akkor küldöm postán a papírokat meg a matricát. részletek emailben.
Ha valakit érdekelne van egy pár gyári tükröm eladó Z750/Z1000-hez.
Hibátlanok 15000 Ft a pár.Érd:20/596-8172
szerintem fasza nekem tetszik
FIGU
Nah gyógyulgass..
Jó lessz
Csak 1-2 észrevétel a hátsó kerék lehetne fehér és a piros túl tömény valamilyen minta kellene rá
Első generációs Z750-t szeretnék venni, ha esetleg valakinek lenne eledó és nem 1 milliót kér érte, akkor megköszönném ha jelentkezne :D bodor.robi.123@gmail.com, köszöntem
A 15-vel kapcsolatban egyeztessünk már mert nagyon be vagyok sózva!