Esetleg ha felraknád megint, vagy elküldenéd, akkor megköszönném, illetve jelentett még valamit ez a légszűrőház "tuning"? Sport légszűrőt tettél bele? Érdekelne bővebben a dolog :) msn? skype?
Lehet okosítani a légszűrőházon, régebben már raktam fel képeket. Az csökkent a legtöbbet a fogyin. Az enyém is 7 literről indult, a végén 6,3 lett 140-es tempónál.
Pont ott araszoltam kocsiban a dugóban, ahol te lekanyarodtál a lámpánál át a héven. Simán fel lehetett ismerni. Akro dob, festés, mondom ez csak te lehetsz.
Hali, ha húzod akkor kinyitja a száját, de ez így természetes. Nem panaszkodok csak magamban mondom, hogy a francba tegnap tankoltam 5ezerért és megint kell. Ha kerülöd a nagy kigyorsításokat, nem húzod feleslegesen nagy fordulatig, előzésnél nem versz vissza kettőt azt csuma, majd vissza 6.ba 100ra :D (tudom nehéz), akkor szerintem 6körül elmorcikál. Úgy vettem észre, hogy a shel kúton tankolt nyállal fogyaszt a legjobban. Már többször bebizonyosodott, hogy az olcsó kutakon nem éri meg tankolni.
Olyan kérdésem lenne még, hogy Ti mennyi literrel jártok el 100km-en?
Eddig nekem 7 alatt nem evett, mondjuk nem sajnáltam néha-néha odatekerni! :) Valaki írt 5.4-et vagy 5.6-ot itt fent, az azért elég hihetetlen nekem! :D
Olyasmit hallottam, hogy a gyári dobot azért nem érdemes megvágni, meg kiberhelni, mert sem szebb, sem jobb hangja nem lesz.
(mivel én is gondolkodtam ezen!)
(Amúgy a hűtőnek az elejéről folyik a víz, nem a gumicsővelval lesz a baj...)
Kösz!
Van egy(2pár) eladó új AP racing első fékbetétem:
Z750S 05- és Z750 04- évjárathoz.
Ha valakit érdekel.
Tel.: 70/533 3930
Tegnap még jó idő volt 10 fok alatt már nem nagyon megyek
Eladó két megmaradt alkatrészem, tudom, nektek a dob nem ideális De a tükör nagyon masszív egy darab, érdemes megtekinteni!
Dob + tükör
Eddig nekem 7 alatt nem evett, mondjuk nem sajnáltam néha-néha odatekerni! :) Valaki írt 5.4-et vagy 5.6-ot itt fent, az azért elég hihetetlen nekem! :D
Olyasmit hallottam, hogy a gyári dobot azért nem érdemes megvágni, meg kiberhelni, mert sem szebb, sem jobb hangja nem lesz.
(mivel én is gondolkodtam ezen!)
Sisak elkelt.