köszi knapet....
Ma már én sem bírtam, és beröffentettem a vasat, az egész ünnepi forgatagban ez volt a legjobb dolog ami velem történt!
BUÉK minden jelenlegi-, ex- és jövőbeni Z" "fanatikusnak"
A szelepelést én csináltam,kb 50Ft-ba került az egész!
Ne gondolj gépészeti csodára! Recept: kitekered a telóból azt a kupakot,középen kifúrni,utána végy két rossz motor vagy bicajtömlőt,kivágod belőle a szelepet és az anyáival belerakod a kupakba.Némi kis műgyanta a menet végére ami belül van,h a menetnél ne szökjön el a levegő.
Kupak visszateker és mehet a pumpa !
1,5- 2 bárral megnyomatod és már egész kemény is az eleje!
A távtartót is elég egyszerűen meg lehet oldani:
csavarbolt, kérsz alátétet aminek a külső átmérője épp belemegy a szárba,ezek kb 2-3 mm vastagok
Ebből először rakj be 2-őt,ha kevés akkor növelheted.Nekem asszem 3 van száranként.
Ez is kemény 20-25 Ft alátétenként!
De persze lehet esztergáltatni alumíniumból is egyforma hosszú gyűrűket,az azért sokkal precízebb!
szia kingmidas
huh, szépen belenyulsz a vasba a szelepelést te csináltad vagy valaki más? ez a része eléggé érdekelne, de leginkább csak elméletben (hülyén hangzik de nő létemre kegyetlenül izgat a szelepelés-téma ).
ami viszont már nem csak elméletben érdekel az a távtarto "adatai", amit Fekti Tibivel kapcsolatban említettél. önmagában az olajat részmegoldásnak tartom, az nsremben is csak olaj lett cserélve, de hát hogymondjam. nem vált be, másra számitottam. keményebbnek kemény lett, de érzésre ugyanugy nem volt jó.
Én is egy kicsit meglepődtem amikor riasztó beszerelésnél láttam a horpadást. Utánakérdeztem, kiderült, hogy valami gyártási "nyom", szóval nyugi, fura de normális, hogy ott van.
a zx10r már 2006 ota ronda.. mondhat akárki akármit, akkoris a 04-05 az etalon
az R1et is jó vezetni, jobb mint az új R6ot. de R1 sem kéne pont olyan okbol, amiért a zx10r... pályán viszont bármikor szivesen letekerek vele pár kört
drbig, van egy oylan érzésem hogy te ezt a motort vetted meg pofátlanul olcson... na és ezt élmény vezetni. bocs a sz.r képért, video készült csak rolam
Ma már én sem bírtam, és beröffentettem a vasat, az egész ünnepi forgatagban ez volt a legjobb dolog ami velem történt!
BUÉK minden jelenlegi-, ex- és jövőbeni Z" "fanatikusnak"