Hali!
A V2 tényleg jó tol, de hamá V2 inkább Japo , kivéve SV és a suzukit csak azé nem , mert a haverok közül több szívott vele mint ahány nem!
Mentem MT-01-el (tuningolva) tényleg kib@ott, jóóóóóóóóó .
Az idén 20 éve van jogsim, de 25 éva tolom a motorozást . Ezt csak azé írom, mert rövidebb mint felsorolni az eddigi motorjaimat . Ezé asszem van tapasztalatom, kb 7-8 különböző ország által gyártott mocim volt, és a Japo gépekbe sose csalódtam.
Cagiváról pl: 1 éves korába letört a lábtartó .
Olyat dobbantottam mint a szegényember legkissebb fia a hétmérföldes csizsmában ,
és sorolhatnám.
Üdv FIGU
Ennyit magam is felfogtam a sztoriból. A v2 meg s4 elég egyértelmű. Bár én elsőre ducati-ra gondoltam. Amikor a mostani Z-t vettem, próbálgattam aprilia-t is. Monjuk nem a nagyokat hanem pegaso-t meg shiver-t... végül a Z750 mellett tettem le a voksot. Egyelőre nem bántam meg, ráadásul most a LeoVince GP dobbal fincsi hangja is lett a paripának. Igaz ami igaz a ritkapukkanású az izgatóbb... de akkor már ducati... több mint egy millával többért... Akkor fogok átülni ha egyrészt lesz reá dellám, másrészt eljutok arra a szintre a motoros tudományban...
Kedves fuk, lányok (sose lehessen tuni) .
Ez azé van ,hogy nem értitek mer vagy nem fityeltek ,
vagy még csak nem rég toljátok a forumot tisztelet a kivételnek .
Én se túl régóta de azt tudom, hogy Zridernek már Apriliája van , meg más Z-sek is átpártóltak digo V2-re .
Hát csak szerettem vóna ety kicsikét oda-oda piszkáni .
Röviden ennnnnnyi, ha van még kérdés nyomjátok .
Csá FIGU .
Ciao Zrider !
Mondhatnám BON GIORNO , aszittem má csak a taljánt tolod V2-be .
Kicsi szegény S4 BANZÁJOKAT meg efelejted .
Nehogy úgylegyé a hengerekke mint kinaji árus a legyezőkke : 2 honger ócó nem drága EZE,
sok henger pl.4 még ocób HÉTCÁ ÖTVE .
Na a lényeg néztem a Digó ódat is, mer etünté mint cigány zsebibű a lekváros bukta ,
gondótam csak nem b@ott szószerint az agyadra az új gép, azt úgy vótam vele oda azé juszt se regisztrálok .
Most pedig rehabilitálom a 3. sőrőm a 4.el.
Amúgy Magyarosan csáó FIGU
Halmi iskola ( 10.00 ) - Kikindai u. - Lőrinci - Telepi - Károly - Attila - Fő - Iskola - Szép - Zrínyi - BudaiNagy Antal - Deák Ferenc - Erzsébet tér - Kinizsi - Dózsa György - Széchenyi - Besztercei - Damjanich - Előd - Lőrinci - Kikindai - Halmi iskola
Szerintem kb dél lesz mire a végére érünk. Tavaly is nagy só volt, akkor még egy 6 lovas szekérrel is kint voltak, na meg a motorosok.
Szia!
Nincs valami info gyülekezőhelyről, menetrendről, stb. a telefonszámon kívül?
Mennék, de még bizonytalan az ügy, mivel előtte este mikuláspartink van a kollégákkal.
S várható némi elhajlás...
Megnéztem, 4-10 fok max. és esősnek ígérkezik. Még átgondolom, hogy leveszem az állványról a kicsikémet . Olyan szépen elcsomagoltam. És meg kell keresnem a télapó cuccoma. Ráadásul van piros sisakom, csak fehér gombócokat kell ráragasztanom.
Szewa Kawa! Tapasztalatból irom,h 2-3 motornál(motorosnál) többet nehéz egycsapatban tartani többezer kmes túrán. Legideálisabb ezidáig a 3motor volt. Ha sok gép megy együtt az qrvára jól néz ki, de nagyon összverbuválódott banda kell legyen. Mi az idén Brnoba 11-en gurultunk ,4 megállással. Végig 160-170 utazóval szépen lájtosan . Ez volt a táborunk!
Megosztom itt mindenkivel. Nyilván főleg Vecsés és környékbelieket érinthet, hogy a Guruló Csigák Egyesület mikulás napi hagyományos motoros felvonulást szervez Vecsésen, december 8-án, vagyis most szombaton 10 órától. Részletek és "jelentkezés" a szervezőnél Oláh László 06-20-360-9155.
A V2 tényleg jó tol, de hamá V2 inkább Japo , kivéve SV és a suzukit csak azé nem , mert a haverok közül több szívott vele mint ahány nem!
Mentem MT-01-el (tuningolva) tényleg kib@ott, jóóóóóóóóó .
Az idén 20 éve van jogsim, de 25 éva tolom a motorozást . Ezt csak azé írom, mert rövidebb mint felsorolni az eddigi motorjaimat . Ezé asszem van tapasztalatom, kb 7-8 különböző ország által gyártott mocim volt, és a Japo gépekbe sose csalódtam.
Cagiváról pl: 1 éves korába letört a lábtartó .
Olyat dobbantottam mint a szegényember legkissebb fia a hétmérföldes csizsmában ,
és sorolhatnám.
Üdv FIGU