Hellotok
Érdeklödni szeretnék vettem egy zr750-est és azt szeretném kérdezni mere találok hozá hátsó doboz tarto konzolt ? Vagy milyen árban van az ?
Elöre is köszi
Válaszd a Martin dobot. Egy csekély felárért kapsz TÜV papírt is hozzá, meg kivehető hangtompítót és hivatalos E jelzést. Így senki sem baszogathat érte. És még jó is az ára. meg a hangja is.
dobot szerintem újat nehéz lesz rá találni a nagy márkákból, esetleg valami magyar cucc nem lenne jó rá raptor vagy martin vagy ilyesmi ott is jók készülnek, vagy valami újabb kawára való valami akra vagy ilyesmi
részvétem,szemét banda...ma fehérváron szarattam be az út szélén,hátsó ülésen sunyító kamerást...melege volt:lehúzva hagyta az ablakot,messziről alapjáton odasunnyogtam mellé:a nyitott micron meg tette a dolgát vicces volt
köszönöm az olajos hozzászólásokat,végül a castrol mellett döntöttem(szarért-hugyért tudtam),kapott 5.1-es fékolajat,sokat javított a fékhatáson.Elkezdődött az elátkozott gpz felújítása,fényeőnél vannak az idomok(scuderia rosso csillámmal) ,felnik(black carbon),minden bowden,gumicsövet kicserélek...meglepném az asszony valami fasza sportdobbal,tud valaki segíteni '89 gpz 500s...megköszönném
Ez pl oldaldoboztartó!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Érdeklödni szeretnék vettem egy zr750-est és azt szeretném kérdezni mere találok hozá hátsó doboz tarto konzolt ? Vagy milyen árban van az ?
Elöre is köszi
- Soha ne szállítson állatot a motoron. (elég ha már egy rajta ül)
- Kerülje a szükségtelen mutatványokat saját és mások biztonsága érdekében.
Nagyon jó mocik csak ajánlani tudom!
Kawasaki KLE 500 at szeretnék venni volt valakinek? Milyen motorok?
Köszi
(bocsi de nemet billentyüzetröl irok)