Hi all!
nemvaló nekem motor....
ma hazérve egy fura hangra lettem figyelmes
alapjáraton egy ütemes ti-ti-ti-ti hangot hallok a szívósor felöl
panyoval értekesztem és ő a befecskendezőt mondta, hogy adhatnak ilyen hangot, de eddig nemfigyeltem fel a hangra, de így már hogy halgatózok eléggé hallom
lehet csak beképzelem, de jólenne ha többen meggyőznétek hogy szimplán hülyevagyok
Hétközben sohasem vagyok Egerben, meg még motorom sincsen de "beszerzés alatt".
Jelenleg egy sincs hirdetve olyan, ami mind a pénztárcámnak, mind az elvárásaimnak megfelelne. Most van hirdetve 1.9-ért egy új ZX10-es, de 204LE, és csak a biztosítás 19.000/negyedév a legolcsóbb helyen. Megvenni megtudnám, de akkor a következő egy évben vízen meg kenyéren kellene élnem
Hát, hogy a faszba mér be és állít meg? Szemből mért és kiugrott eléd? Vagy hátulról? Egri vagyok, két évig ha hazamentem hétvégén mindig a Mátrán keresztül mentem haza. Sohasem jártam lassan, de hál istennek sose fotóztak le
Azt inkább Z750 GT-nek hívták. Gondolom ilyen gép lesz az. Ebben a fórumban inkább a 2003 utáni paripák vannak. De egy ilyen öreg gépen már mindent meg kell nézni.
nemvaló nekem motor....
ma hazérve egy fura hangra lettem figyelmes
alapjáraton egy ütemes ti-ti-ti-ti hangot hallok a szívósor felöl
panyoval értekesztem és ő a befecskendezőt mondta, hogy adhatnak ilyen hangot, de eddig nemfigyeltem fel a hangra, de így már hogy halgatózok eléggé hallom
lehet csak beképzelem, de jólenne ha többen meggyőznétek hogy szimplán hülyevagyok