Feketében is száz féle van. A színkódfüzetben tudnék mutatni, 6 oldalni fekete színt. A kollégámnak fekete Z van. De nekem a fekete nem tetszik, mert a sötét szín nem adja ki pl a benzin tartály gyonyorű íveit. A fény-árnyék hatások ebben a metál zöld színben, csodálatosak.
Megérkezett a német rendelésem. A motortartó állvány, a hasidom és a ponyva. Holnap le is fotózom őket. A hasidom nagyon korrekt. Rá fogom próbálni. Már csak az kéne, hogy mi a színkódja a 2007-es Z750 zöldnek. Tudja valaki?
üdv zrider.nekem is van emberem aki megoldja a csövet az nem gix,hogy nincs hozzá!megirhatnád hol vehető át , mi az ára ,es küldhetnél1 2 képet.e mail cimem:tresznerg@freemail.hu pls:a Mohácsi vész
Sajna nem. Attol félek, hogy kinyirtam a gépet. bosszant nagyon. Marad azthiszem a szerelő, aztán majd csengethetem a lóvét. Ha tudsz v. tudtok Székesfehérvár környékén jó szerelőt azt megköszönném.
Én a csikibegében. Szentendrei út, bp. A végén amennyibe kerül, olyan nagy különbség nem lehet. Szerintem. Amúgy én személy szerint másik kereskedőt javaslok, elég trehányak voltak a forgalomba helyezéssel. Bár ettől függetlenül ha most vesz valaki, nyilván nem nagy gond, ha elhúzódik hetekig, esetleg egy hónapon túl, olyan sokat már nem lehet menni. Bár én ma is beletettem kicsifeketébe 180 km-t. Egyébként sokan dícsérik a kawasaki duna kereskedést, bár olyat is hallottam itt, hogy az hamarosan bezár...
Csá srácok ha valaki tud ZX6R-re jobbos zöld alul ekete alapon Szürke ZX6R felirattal idomot aránylag barátságos áron akkor az irjon e-mailt erre a cimre. elöre is köszi.
csincsi.zoli@freemail.hu
Szewa Janika! már ideirtam korábban is hogy viheted17 papirért,de valszeg nem olvastad a fórumot. a számom 20 3345444 irj v hivj mer én se mindig a gép elött ülök, és valahogy összefutunk!
szewa tres! a dob maga megvan még csak az összekötöcsövet adtam el a remussal együtt ,de nekem 4000 ért csinálták anno, most is biztos megcsinálják vagy 5-6ból. Változatlanul eladó az indexes hátsólámpám a fékbetétem meg a lánckerekem !
Én csak viccelni próbáltam... Ízlések és pofonok. Nekem fekete.
Üdv
knapet
http://www.indavideo.hu/video/...
üdv
kn
apet
Üdv: Go
Kiderült miért nem indult?
üdv
knapet
Én a csikibegében. Szentendrei út, bp. A végén amennyibe kerül, olyan nagy különbség nem lehet. Szerintem. Amúgy én személy szerint másik kereskedőt javaslok, elég trehányak voltak a forgalomba helyezéssel. Bár ettől függetlenül ha most vesz valaki, nyilván nem nagy gond, ha elhúzódik hetekig, esetleg egy hónapon túl, olyan sokat már nem lehet menni. Bár én ma is beletettem kicsifeketébe 180 km-t. Egyébként sokan dícsérik a kawasaki duna kereskedést, bár olyat is hallottam itt, hogy az hamarosan bezár...
Üdv
knapet
csincsi.zoli@freemail.hu
.coR