Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, ezen szoktam meditálni, hogy vajon a trafi "átlő"-e a másik sávba... De csekket még nem küldtek eddig... Bár nagyrészt a szép "kicsi" magyar rendszámmal közlekedtem, aztán most egy akkora német rendszámom van, hogy a fél motort kitakarja.
Engem már kaptak le trafival hátulról is, de megfogni még nem tudtak ugyhogy simán bukták. Legjobban azon a 2román pancserzsarun röhögtem, akik egy Dacia Logannel vettek űldözőbe nemrégiben Kolozsváron . Hát Zozi a kis Zével simán kiment nekik a képből!
Szerencsére az összes trafi szemből mér, de engem kicsit zavar, ha 10 percenként a képembe villantanak... De most már nagyjából memorizáltam a környék kameráit... Átlagosan minden második faluban van... Viszont talán pont ezért csak a városban láttam rendőröket mérni, országúton nem...
Ott nekem örökre behúznák a jogsimat valszeg egy félórán belül!
Itt jelenleg +2 oC, száraz idő. Hétköznap mindig rossz idő van (jelenleg folyamatos havas eső, eső), hétvégén mindig napos idő. Erre valami miniszter kell, hogy felügyeljen itt, különben nem értem értem hogy csinálják... Az átlagos német ember kizárólag napsütésben és hétvégén motorozik. Az átlagos német motoros 60 év fölötti, szürke színű BMW vagy Honda túramotorral jár, láthatósági mellényt visel, a közlekedési szabályokat maradéktalanul betartja, és meglehetősen gyanúsan méreget mindekit, aki nem ebbe a kategóriába tartozik. (Az átlagos német motoros megáll a sorban, ha dugó alakul ki... ) A büntetés gyorshajtásért 25 euro, a helyszínen bankkártyával fizetendő...
Szóval ez egy ilyen hely.
Na szewa! A kipuval szembeni igényeid alapján neked a remusom hangra nagyon bejönne, mert pont az az öblös rekedt hangja van. Nem volt elég a motoron ülve hallgatni de még a lányomat is elküldtem vele, hogy pörgetve-távolodva-elváltva is halljam a hangját! Quuuurvajó! Még a combom is lezsibbadt tölle. Hát mit mondjak, a Raptorom se rossz, de a közelbe se jöhet! Ma megnéztem az adatlapodat és leseggeltem! Van egy spanom Erdélyben Brassó környékén ,ugyanilyen szerkóban nyomja csak 1 vörös-fekete Busával. ENSZ- katona, valahol külhonban huzta be magának ezt a motyót. Dekúrvajó! Tudsz élni! Meg rohadtjól mutat azon a Zén is! Asszem láttalak is a motoros demón szeptemberben!
Gondolj bele bizonyos kor felett mindenkinek fájnak az izületei, nem ?
Ezért szoktam én azt mondani, hogy én legalább tudom majd mitől fáj.
Pár évvel korábban (kb 10-15) télen, nyáron, hóba, sárba húztam a gázt, és nem is volt tuti cuccom se.
Most azért meggondolom, lehet hogy kényelmesebb lettem?
Bár az mind1 volt, tapad-e a gumi az Mz-n, a 110 lónál már nem annyira.
EZÉ én is inkább az erdőt járom télen "zetorral", mint Z.
FIGU
Sziasztok!

Rendszámtartó csere miatt maradt egy gyári Z750 (2007) rendszámtartó, indexekkel, rendszámtáblavilágítással. Annyira új, hogy még napot sem látott, a kereskedében lett lecserélve. Nem hiszen, hogy valaki pont erre vágyik, de ha mégis, pár ezresért elviheti. Csak azért nem adom ingyen, hogy ingyen legyen... ;-)

Üdv
knapet
info@tatokna.hu
Szia!

Csak azért kérdeztem mert ismertem ott egy lányt aki nagy motorőrült. Korábban volt 1300-as vasa is... :-)

Arrafelé milyen az idő? Én ma is motoroztam vagy 300 km-t. Sokan néztek rám mint az ufóra, de 2x is nagy királyság volt. Egy baleset miatt állt a dugó. Vagyis álltak az autók a dugóban...

Mozgalmas lehet az életed! :-)

Üdv
knapet
Helló!
Esztergomban! De Pesten dolgozom, és jelenleg Németországban tartózkodom. Időnként azt se tudom hol vagyok...
Szia Csutka!

Egyszer korábban már kérdeztem, de talán akkor nem olvastad. Nem Tokodaltárón laksz véletlenül?

Üdv
knapet
Na jó, 1x azért már sikerült, de annak nincs köze a térdemhez. Egyébként tényleg lehet, hogy a térdfájás-recsegés csak valami egyéni sajátosság, mindenestre korábban nem csinálta... Lehet, hogy öregszem?
Mindenesetre öltözettek fel rendesen, mert fájni fognak az ízületeitek!
Hello!

Én nem hallottam még semmi rosszat a motorkkal összefüggésben Vecsésről. De persze az ördög sosem alszik. Ment a mail.

Üdv
knapet
Ha Te nem esel, ugy nagyon kis ügyes vagy de lehet tul sokat váltassz és nagyon durván azé" durran be a ballábad. A váltóra sem foghatod ,mert a mostani Zéknek pihekönnyü váltójuk van. A nyáron jártam néhány napig egy Duki 750SS-sel, na annak volt olyan baszottnehéz kapcsolásu váltója, hogy sajgott a lábfejem egy-egy kis városi csapatást követöen. De igy minuszközelben mindenképp csak jó szerkóban lehet elindulni, majd megérkezve forró zuhany!
Hali Csutka!
Nem gondolom, hogy térdből nyomod a váltót .
Vicc nélkül ha "recseg-ropog" a térded elvileg nincs sok köze a motorhoz .
Egyéni alkati "sajátosság", az viszont igaz hogy nem használ neki a téli motorozás.
Én farmer alatt is hordom a térdprotektort , 1-2 szer már bedoltem a gazba (főleg crossba) ahhoz hogy tudjam milyen hasznos, és még melegen is tartja az izületet.
Télen illetve hidegbe Beringbe nyomom alu termo bélés + vízálló és mocskos jó még mindíg,
pedig vagy 5 éves .
Csá FIGU
Szasztok!

Ma gurultam majd 300 km-t. Frankó volt minden. De tényleg jól fel kell öltözni. Seperc alatt lezsibbad az emberfia... :-)

Üdv
knapet
Nem is szoktam esni... Szerintem a váltó miatt a bal. De gondolom előbb-utóbb a másik is fog... Mindenesetre nagyon szépen recseg mind a kettő...
Er6f, a többit már tudod:-)
Mindenhol ott vagyok!
Hali!
Nem "custom", hanem 2003-as évjárat, itthon még akkor nem adtak el ebből a színből sokat. Akkor volt igazán nagy árkülönbség a 750-es és 1000 között itthon. Az enyém másrészt amcsi import.
Május óta lakom itt, vettünk egy lakást párommal s elég sok tennivaló volt vele, így sokat nem szaladgáltam a Z-vel.
A címem privátban elküldöm, ha írsz egy pár sort : tom@eniac.hu, szívesen látlak vagy összefuthatunk. Nem nagyopn szeretném itt publikákálni, mert túl sok motor tűnt el a közvetlen ismerettségi körömben az utóbbi két évben. S a szomszédom elmondása ezt a statisztikát csak megerősítette itt Vecsésen is. Lehet, hogy kissé felfújom, de majd személyesen elmesélem a tapasztalatokat.
Szia!
Most jutottam gép elé ismét. Milyen motorod volt előtte? Még jobb időben, ugyanígy reggelente egy ER-6-al találkoztam párszor s egy lámpánál néhány szót váltva mondta, hogy XVIII kerből jön s a következő motorja z1000 lesz. A felrakott képed alapján az "alkatotok" egyezik. Ő sem volt egy kis darab ember meg Te sem...
Üdv! Na és miért pont a bal, arra esel többet? Nekem a 80as évek végén mikor még mz-ztem, recsegtek a térdeim cefetül, majd volt néhány év kihagyásom nagymotorból, de mikor már motort vettem ,bótoltam hozzá rendesebb ruhát is és mai napig nics ilyen gondom ,pedig az endurót nyomom hóban-fagyban is.
Itten van a fehér Z. Kicsit túlzás már ez a dizájn, de egy fekete Porsche mellett azért el tudnám képzelni a garázsomban...
Nektek is fáj a bal térdetek, vagy csak én vagyok olyan nyámnyila, hogy egy év motorozás tönkrevágta az izületeimet? Mindenesetre hűvös van már eléggé, tessék alaposan felöltözni bár szerintem az se segít sokat... No sebaj, megyek, ápolom a térdem egy is motorozással...
Ahoj poplacsek!
Igazándibú ráér a dob mer 10 fok alatt ritkán megyek Z-ve . Ha aszondod ne forszírozzam annyira halgatokrád , viszont fránya izlésem van fontos a méret és az alak is, meg a hang na az az igazán lényeg. Tudod, hogy olyan mély, torokból jövő legyen . Ennek tetszik a mérete, alakja is. De a taljánoknál van 2 dob is ami qvára tetszik (Hp corsa), és a MIV-nek is van ugyan olyan dobja. Kicsi nagyon (kb:35cm), tri-ovál, és nincs az a kis pipa a csővégén, hanem a vége kb olyan vastag mint a dob.
Ha nem túl érthető bocs. AZtán meg rájöttem Pécs, Debrecen kb olyan qva massze van mint Bp, Debrecen. Tököm tuggya hova fityetem .
Csá
Hello!

Én is nyomom szinte mindig. Mondjuk a hó azért kivétel, szeges gumit még nem szereztem be... :-) Ez a piros-fekete összeállítás már custom made?

Merre lakol vetschéschen? Még nem láttalak a paripával. Vagy csak nem tűnt fel... :-)

Üdv
knapet