de egy kis részen felmentem de szerintem akkor is megnézték volna ha csak úgy meállítanak, errefelé szeretik nézni az ilyen dologokat, kocsin is xenon, fólia stb... már büntetnek is, meg elveszik a forgalmit aztán mehetsz kpm-re
eddig 3x állítottak meg abból kétszer ismerős volt a hamadik esetben nem jártam jól annyira akkor nem volt ismerős és záróvonal és 40-es táblánál kielőztem egy kamiont kb 110-zel ugrottak is a jardok 5000ft bonusz járt ezért a mutatványért
Ja a lényeg hogy egyszer sem nézték a puffot
természetesen. Nekem a régi raptorba ilyen volt mint amit a képen van. Az újan pedig a raptor cimkén van rajta. Ezekre Feri már alapból ilyen cimkét csináltat amibe bele van gravírozva az E jelzés
biztos meg lehet, van amelyikben gravírozva, olyat szerintem tudsz csináltatni csak meg kell nézni egyet mintának mert biztos a számok mögötte is jelentenek valamit azt lehet a vizsgaállomáson tudják és nézik, de ha van ismerős a vizsgán akkor szerintem ő el tudja intézni max. utcán rendőrrel lehet gond
engem eddig egyszer szedtek ki, akkor már a michelin power 1 volt fent ami ugye kb. úgy néz ki mint egy slick ahogy leszálltak a rendőrök a motorról megmozgatták a rendszámtáblatartót, utána rögtön nézték a gumit, kérdezte hogy ez meg milyen gumi? aztán szépen megkeresték rajta az E jelzést ha nem lett volna akkor szóval ezzel csak ésszel
leveszi a rendszámot és elküld hatósági vizsgára Engem a DRZvel "kaptak" el... szerencsére megúsztam annyival hogy kaptam 2 napot hogy bemutassam a másik gumit rajta.. Amin rajta van az E betű. DE kérdezd meg Plazert.. ő is járt már úgy hogy neki is nézegették a gumit..
ezt is rendőre válogatja mondom nekem mindent átnéztek
Ja a lényeg hogy egyszer sem nézték a puffot
Ilyet tudok szerezni ha valakit érdekel! 15.000ft-ért!
http://www.scootertuning24.de/...
Fasza cucc!
Beszéltem a taggal, mondta hogy max beleütnek valami e betűset ha fosok a rendőröktől....
a műszaki meg ha minden rendben van akkor max 10e FT... Helytől függ.